. Op naar ... ?: Kleine onderbreking

maandag 28 augustus 2006

Kleine onderbreking

Zaterdagavond stond het jaarlijks weerkerend evenement in onze tuin op de planning. De BB-BBQ ofte BigBirthday-BBQ ter gelegenheid van de verjaardagen van mijn vriendin en die van een goede vriend. Weken regent het al maar dit weekend was het droog, prachtig. Acht kilo vlees op 2 BQQ's, dat ging nog net - als er volgend jaar meer volk komt ga ik voor een nieuw PR parallel bakken op 3 BBQ's.
Aangezien de voorbereidingen de ganse dag in beslag nemen zat lopen op zaterdag er niet in. 't Was even na 3 als 't feestje voorbij was maar ik ben toch op tijd uit mijn bed geraakt zondag en om 9 h was ik al gestart aan m'n duurloop van 25 km naar Mechelen en terug. Het ging trouwens nog vlot ook met een tijd van 2 h 28 min of een gemiddelde snelheid van 10.1 km/h. Het feit dat ik enkel water gedronken had de avond ervoor zal daar wel iets mee te maken gehad hebben - dat is ooit nét iets anders geweest. Ik voelde dat ik er nog 5 km kon bijlappen maar ik heb me maar braafjes aan m'n schema gehouden. Geen slecht idee want in de zetel zitten zat er ook niet dadelijk in daar de opkuis van dat festijn ook nog diende te gebeuren.
Vandaag regent het alweer, hopelijk is het tegen volgende zaterdag opnieuw beter want dan hebben we onze Cernum Family Day met opnieuw een BBQ als afsluiter.

6 commentaren:

Philip Van Hove zei

Al die BBQ's... en kom daarna nie klagen dat er weer kilo's afmoeten hé!

Anoniem zei

Nog 68 dagen... nu begint het wel echt dichterbij te komen.

David aka Letman zei

Ola! Wat heb ik genuttigd op de BBQ: 1 groot bord met pastasla (pasta, mais, jonge kaas en worteltjes), wortelen en komkommers met 1 stuk kipfilet en 1 stukje worst. Geen saus, mayo, boter of enige andere vetstoffen. Drank: 3l water. Niet slecht of wel?

Rafke Magic zei

wow... da's gene vette (letterlijk)

en, zaterdag "verfballen"?

David aka Letman zei

Nope, ik ga voor het avonturenparcours hoog in de bomen.

Bert zei

3l. water: héél goed David!
Al blij dat je bbq niet 'in het water' viel!