. Op naar ... ?: Steeds dichterbij...

donderdag 31 augustus 2006

Steeds dichterbij...

Ik las net op Bewa z'n blog dat hij zijn rugnummer voor de NYC marathon teruggevonden heeft en ben dus ook maar ff gaan kijken op de site en ja hoor: 77923 that's me!

Verder vond ik op de site ook het officiële handboek, dat had ik eerder nog niet zien staan. Het staat vol met weetjes, plannetjes, historiek etc...
Zonet 16 km gedaan aan 90% in 97 min. Normaal gaat dat sneller maar de hellingsgraad van 1% die ik terug standaard instel heeft daar veel mee te maken.

7 commentaren:

Bert zei

Al aan het aftellen David?
Welke dag vertrekken jullie?

Stefaan zei

conditie is dik in orde heb ik zo de indruk. NY zal prachtig worden.

David aka Letman zei

Yep, serieus aan het aftellen en aan het rekenen welke tijd/snelheid ik denk dat ik moet halen ;-). We vertrekken donderdag 2/11 met een rechtstreekse vlucht en zijn op 8/11 vroeg in de ochtend terug.

Dave Vervenne zei

Knap document dat officiële handboek. Amai nr. 77923, er gaat dus serieus wat volk zijn in november! Moesten er hier beelden op tv komen (misschien een paar seconden op het nieuws), we zullen uw nummer zeker in het oog houden ;O)

17 september is het mijn toer nog eens: 5km Dwars Door Mechelen. Ik ga niets forceren, rustig uitlopen, we zien wel. Normaal gezien zou ik niet willen meedoen, maar ik heb al online ingeschreven en betaald (15 euro, t-shirt incluis)en dat zou zonde zijn.

dejerre zei

op welke tijd mikt ge eigenlijk?

David aka Letman zei

@dejerre: Moeilijk aangezien het m'n eerste is: ik wil sowieso onder de 4h blijven en hoop stiekem op 3h30. Volgens m'n laatste PR op 10K (42'54") zou ik op 3h23 moeten kunnen uitkomen... Zou het misschien ook eens aan m'n trainer moeten vragen. Wie weet? Time will tell.

Anoniem zei

mooi vooruitzicht!!
en dat boek zag ik pas in de boekenwinkel liggen.