. Op naar ... ?: Snelle - Routine - No Sugar

donderdag 10 augustus 2006

Snelle - Routine - No Sugar

- Proficiat Kim, je bent echt een snelle!
- Net 16 km afgehaspeld in 91 min op de band
- De nieuwe Coke Zero die hier (BE) pas volgende maand gelanceerd wordt (omwille van de toegenomen vraag door de hitte en bijbehorende problemen) staat hier reeds in de frigo's en werd goed bevonden door ondergetekende. Ik vroeg hier waarom er een Coke Zero gelanceerd wordt die volgens mij toch concurreert met Coke Light? Blijkbaar is Coke Light voor de vrouwen, als mannen dat drinken blijken het "sissy's" te zijn... (géén officieel standpunt) Het heeft mij nooit tegengehouden maar enfin, binnenkort is er dus Coke Zero voor de echte mannen, lol.

9 commentaren:

Anoniem zei

Der zijn nu al zóvéél verschillende cola's op de markt...-zucht- ik hou het niet meer bij... ;-) ik kan enkel maar toevoegen : Cheers !

Wim zei

Zeg, David, hoeveel 'schuift' dat, die reclame voor de Coca-Cola Company ? (:).)

En blijft het hoe dan ook niet hetzelfde vergif, maar dan zonder suiker (maar wél met aspartaam en ander lekkers) ?

Ik probeer de consumptie van dat lekkers te beperken, maar als ik dan toch wil zondigen, ga ik er helemààl voor : dus voor de 'echte' coca-cola, met alles op en aan maar zonder achtervoegsels.

Ben ik nu een échte man ?

Wim zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
dejerre zei

hitte ?? ... welke hitte ?? ... Ze komen enkele weken te laat ... reactiesnelheid is alles !!

Kijk maar naar Kim Gevaert ...

Anoniem zei

Als ik veel Coke Light drink, zit ik gegarandeerd de ganse dag op de grote wc, drink ik Pepsi Max dan heb ik geen problemen. Maar waarom heet het niet Diet Coke zoals in de VS? Ik vind light ook onnozel klinken. Met alle respect voor Coca Cola maar mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar Pepsi. En het liefst nog zonder al die lemon/cool lemon-taste toestanden.
Maar water blijkt uiteindelijk nog altijd de beste dorstlesser (en is goedkoper!)Ik zal de Coke Zero wel eens uitproberen binnenkort.

Anoniem zei

Misschien is het de bedoeling dat Coke Zero de Coke Light in de toekomst volledig gaat vervangen?

Philip Van Hove zei

Staan bij mij ook al in de frigo! Moet toegeven: vind hem cool en lekker!

Rafke Magic zei

Coke Zero is volgens de firma "the Great taste of Coke without the sugar" (was trouwens ook de reclameslogan in the UK een paar maanden geleden), maw een soort van Diet Coke, met de smaak van Coke Classic ;-)
En 't is wel degelijk lekker... allé, volgens mijn bescheiden mening dan toch.

David aka Letman zei

kj heeft wel een beetje gelijk, wim ook, jammer genoeg 'schuift' het niets. We zijn allemaal 'echte' mannen bovendien en ook dejerre maakt een terechte opmerking - langs de andere kant: wisten zij hier veel dat het weer op z'n typisch ging omslaan naar regen en wind. Dave drinkt teveel zoetstoffen vermoed ik (laxerend effect, sla maar eens een doosje Frisk in één keer achterover), dat tweede weet ik echt niet, daartegen ben ik hier alweer lang vertrokken. Philip vind hem ook goed en rafke kan het weten!