. Op naar ... ?: Bevestiging

woensdag 2 augustus 2006

Bevestiging

Gisterenavond in het Osbroekpark te Aalst bevestiging gekregen dat de afgelopen maanden niet voor niets zijn geweest: ik heb m'n 10 km tijd scherper gesteld op 42'54", da's een goeie 5 minuten sneller dan toen in Mechelen. Goed zo!

8 commentaren:

Anoniem zei

Wederom : prachtig David ! Kilo's én minuten kwijt ! heheheh....

Stefaan zei

Dag David, via via ben ik al tijdje uw blog aan het lezen. Er zit een duidelijke lijn in uw prestaties en die lijn is stijgend. Proficiat voor uw laatste test.

David aka Letman zei

Hmm, er klopt iets niet, m'n polar zegt dat ik maar 9.4 km heb gedaan en m'n gemiddelde snelheid 13.2 km/h was. Even mailtje sturen om die afstand te controleren (zou via loopwieltje op exact 10 km vastgesteld zijn) en toch maar eens een piste opzoeken om m'n footpod te calibreren.

dejerre zei

mooie tijd man !

Johan zei

Waar gaat dat eindigen? Goe bezig zeg.

Als Freddy G. nog bij de MMC zit, mag je hem eens de groeten doen (ex collega) en vroeger ging ik geregeld met hem tussen de middag lopen (was enkele jaren geleden, voorzitter).

Bert zei

Proficiat David,
volhouden hé, de marathon nadert...

Anoniem zei

Proficiat Ome Let!

Ik heb vanochtend in de krant gelezen dat New York momenteel kraakt onder een serieuze hittegolf (met t° rond de 38-39!). Gelukkig is de marathon pas in november.

Groeten

Anoniem zei

Knappe prestatie ... was je van plan om de NYC marathon gewoon uit te lopen of denk je aan winnen? :-)
Keep up the good work!