. Op naar ... ?: Rugnummers 20km van Brussel

woensdag 17 mei 2006

Rugnummers 20km van Brussel

***alle nummers zijn de deur uit***

Het is hier een paar dagen kalm geweest maar er is des te meer aan de hand. In een volgende post meer daarover maar first things first:
Aangezien niet iedereen van het Cernum Running Team mee kan lopen kan ik hier 7 rugnummers aanbieden aan de prijs van 15 EURO per stuk (aankoopprijs).
Zij die een rugnummer willen (max. 2 per persoon bestellen aub) mailen zo snel mogelijk naar (***alle nummers zijn de deur uit***) en maken het verschuldigde bedrag dadelijk over. Indien het bedrag niet binnen de drie dagen is overgemaakt vervalt je aanvraag. Na bevestiging kunnen de tickets afgehaald worden op de kantoren te Aalst of op een overeen te komen plaats. Als alle nummers de deur uit zijn post ik een lijstje met de gelukkigen.
Koen van het S.G.E.E. heeft alvast het eerste rugnummer indien hij dit nog wenst.

Update:
De waarborg voor de chip is 20EURO; het totale over te maken bedrag is dus 35EURO. Na afrekening door de organisatie van de 20km van Brussel stort ik het bedrag van de waarborg terug. Graag dus ook vermelding van jullie rekeningnummer.

"Elke deelnemer die de eindmeet bereikt krijgt een medaille in ruil voor de chip die hem werd overhandigd door de organisatoren. De chips die niet vóór 31 mei 2006 zijn teruggegeven, zullen worden gefactureerd tegen 20 euro."


Voor alle duidelijkheid: jullie lopen dus onder naam en nummer van een lid van het Cernum Running Team - de waarborg voor de chip zal dus uiteraard ook teruggevorderd worden van Cernum, vandaar.

Update2:
***alle nummers zijn de deur uit***
1. C.R.
2. K.J.
3. M. VD S.
4. L.H.
5. S. V C.
6. T. V L.
7. G. B.

7 commentaren:

Anoniem zei

Bedankt voor de tip, David, maar aan 20 km ben ik nog lang niet toe, zenne.
greetz

Anoniem zei

Joepie ! Ik heb een nummer ! (klein vraagje : zit er een chip bij ?) Greetz, koen.

David aka Letman zei

Chip zit er inderdaad bij.

Rafke Magic zei

ge kunt morgenmiddag eens "polsen" op -2

(heb er daar gisteren een paar over de 20km horen klappen)

David aka Letman zei

@Rafke: goeie tip maar ik vrees dat ze dan al de deur uit zijn...

Anoniem zei

Het is mss ook mogelijk om de naam al te veranderen, andere jaren heb ik dat zo al opgelost, dan hoeft die hele constructie omtrent die waarborg niet.

groetjes,

David aka Letman zei

Hey Pi. Ik vrees er voor; bij teruggave aan de organisatie krijg je maar 10 van de 15 EURO terug en ze zijn zelf blijkbaar al mensen aan 't opbellen om te vragen of ze nog meelopen en evt. een nummer kunnen recuperen. Soit, 't is allemaal in kannen en kruiken ondertussen. Groetjes!