. Op naar ... ?: 20 km door Brussel

maandag 29 mei 2006

20 km door Brussel

Het was super! Ik moet zeggen dat ik er echt van genoten heb. Omdat we zo'n hoog startnummer hadden en ons niet kapot wouden lopen door constant te moeten 'wringen' om mensen in te halen hadden we besloten om er zoveel mogelijk van te genieten. Ik ben met een aantal collega's helemaal achteraan gestart en samen met Seb waarmee ik vaak train over de middag zijn we dan stilletjesaan opgeschoven. We hebben de hele race samen gelopen zonder in het rood te gaan maar toch aan een mooi tempo blijven lopen. Hierdoor hebben we eigenlijk goed kunnen genieten van de sfeer, het parcours & redelijk wat gepraat; hierdoor vlogen de kilometers voorbij en voor we het ons goed en wel realiseerden gingen de laatste kilometers reeds in.
Resultaat: aankomst op 1:49:58, rang 9510. Het Cernum Running Team heeft het trouwens bijzonder goed gedaan: onze snelste loper Jan kwam binnen na 1:30:47 en de laatste finishte in minder dan 2:30. Ons team eindigde op nummer 180 van de in totaal 547 clubs die deelnamen.
Zalig zo toekomen met witte strepen in je gezicht van het achtergebleven zout.

5 commentaren:

TCRunning zei

Het was inderdaad genieten! En wat een weer! Ik ben zelfs lichtjes verbrand aan de schouders. Ik stond meer vooraan en heb dus minder last gekend van de massa voor mij. Ben geeindigd op 1:42:20.
Greetz,

woudloper TCRunning.

loperman zei

Prachtige tijd, ben blij dat je er van hebt kunnen genieten. Still on track voor de NY marathon zo te zien. Nog veel succes met de verdere voorbereiding.

kj zei

David, nogmaals bedankt voor de moeite hé ( borstnummer ) 'twas tof de 20km te lopen. De kennismaking was idd wat kort maar er staan nog tal van wedstrijden voor de deur. Wie weet tot één dezer... Cheers !

Koen zei

Genieten .. inderdaad, zo moet je Brussel lopen ... veel te veel volk om een echt goeie tijd te lopen. Proficiat!

Jan zei

Proficiat David, we moeten ergens in elkaars buurt gelopen hebben (Ik was één van die 24999 anderen.. LOL)
Mooie tijd overigens.