. Op naar ... ?: Zakkenvullerij

woensdag 10 december 2008

Zakkenvullerij

Jezus man toch. Eerst de mensen wat bang maken en dan iets lanceren dat de zogezegd schadelijke stralen neutraliseert. My ass, geldklopperij, niets meer niets minder. Aan 39 EURO per stuk moet er nogal wat geld geklopt worden uit de E-Waves Phone Chip.
Hij wordt dan nog enkel verkocht via apothekers om de mensen in de val te lokken ook  - "Ah ja, want als den apotheker het verkoopt dan is het een geneesmiddel hé meneer." Doortrapt en demagogisch, dat is het ja, aangevuld met zwaar wetenschappelijke nietszeggende maar wel "indruk makende" terminologie voor de minder kritische en goedgelovige medemens.
Marck Coucke, ook u krijgt van mij een welverdiende virtuele trap tussen uw kloten. Het is echt niet mooi wat u doet, zo "de mensen in de zak zetten".
Lees hier verder want ik ben niet de enige die dit bullshit vind en onderstaande personen kunnen hun kritiek staven vanuit hun vakgebied:
 
Facebook groep:
 
 

1 commentaren:

Dave Vervenne zei

In deze chaotische tijden wordt grote zever verdrongen door NOG grotere zever! Voor die 39 euro heb je tegenwoordig al een nieuwe gsm!

Jongens (en meisjes) toch: als je eens wist hoeveel andere straling door je body gaat gedurende de dag (gps, radioactieve collega, ...)

Beperk het bellen en je gsm niet op het nachttafeltje naast je slapende kop zijn eenvoudiger en (niet onbelangrijk!) G-R-A-T-I-S

Coucke = een zakkenvullende omhooggevallen janet (inclusief hoogstemmeke)!