. Op naar ... ?: Uitstel

vrijdag 18 september 2009

Uitstel

Gisterenavond is m'n 25K er niet van gekomen.
De ramen werden de voorbije dagen geplaatst en jammer genoeg lagen de dorpels voor het groot schuifraam verkeerd - een nawee van het failliet van onze aannemer, hopelijk is dit het laatste dat naar boven komt. Enfin, dankzij de flexibiliteit van onze nieuwe aanemer liggen ze al terug goed en komen ze de laatste stuks plaatsen nu maandag en aldus kan de plakker zich aan z'n planning houden. Dikke pluim voor Belisol Antwerpen trouwens, alles gebeurt meer dan correct!
Oorzaak van de problemen: een foute nulpas aanduiding waardoor ook de chappe in de berging te hoog zit en de deur niet open kan als er nog een tegel op moet. Hoe we dat gaan oplossen weet ik nog niet, hopelijk kan de deur via de scharnieren nog iets omhoog, anders zal de vloerder creatief moeten zijn via een ingewerkte vloermat of moet de chappe plaatselijk wat afgeschuurd worden.
Enfin, dat gaan bekijken, nameten, opties doorlopen etc neemt dus ook tijd in beslag, vandaar. Nog een ontsnapt kieken terug lokken in het hok, de katten eten geven....
Bovendien had ook Jelle dringend een douche nodig en Stan, die spaart een paar dagen om dan een pamper te vullen en dan tja, dan kan die pamper dat natuurlijk niet meer aan met als gevolg iets niet proper. In bad dus en laaanngg weken :-).
Vanavond dus!

0 commentaren: