. Op naar ... ?: Stapje dichterbij

woensdag 23 september 2009

Stapje dichterbij

Alle ramen zitten erin, dat is ook weeral van de baan. De voordeur wordt nog vervangen aangezien ze een beetje bol staat maar daar heb ik alle vertrouwen in. Tevreden van de kleur en als er volgend jaar nog crepi tegen de woning komt zal het een mooi plaatje zijn.


Van 't weekend isolatie gaan kopen om tussen de balken plafond 1ste verdieping te steken en daarna kan de plakker komen, ik zal blij zijn als ook dat in orde is want dan komt alles een serieuze stap dichterbij.

Gisteren bij de brandweer de laatste maal het aflegsysteem herhaald. Vanaf volgende week starten we de specifieke training perslucht elke dinsdagavond en het weekend daarop start ook de cursus persoonlijke bescherming op het Pivo te Relegem, het wordt dus opnieuw wat drukker. Na deze cursus examens en dan: recruut af, brandweerman op!

Als er mensen in de buurt zijn, het eerste weekend van oktober heeft brandweer Puurs ook z'n jaarlijks mosselfestijn. Den deze zal samen met z'n collega-recruten vermoedelijk instaan voor de afruim van de tafels.

2 commentaren:

geert zei

1) moet je inschrijven voor die mosselen en 2) is er ook een koude schotel of zoiets voor de mosselhaters (ik niet, maar mijn gevolg wel)

David aka Letman zei

Inschrijven is niet nodig. Alternatieven zijn stoofvlees of curryworsten ;-)