. Op naar ... ?: 25K

maandag 21 september 2009

25K

Zo, m'n 25K zit erop. Vrijdagavond vertrokken in Breendonk aan de kerk, via de Lichterstraat naar Kalfort, van Kalfort naar Ruisbroek, de Rupeltunnel over (daar waar de A12 onder ' t water gaat), over de bruggen en zo tot net voorbij de Colruyt in Boom aan de A12 waar m'n Polar 12,5K aangaf. Tijd om terug te draaien dus. Leuke parcours moet ik zeggen, zeker in het donker, het had wel iets.


Ik heb echt bewust traag gelopen om bij het minimum van m'n hartslagzone te blijven en kwam 2h50min later weer thuis. Moe maar verder geen last. Super, zo moet het. Het grafiekje hier bovenaan gaat duidelijk de goede richting uit.
Het verbaasde me dat 12,5K me tot daar bracht en eigenlijk kan ik evengoed eens naar m'n werk lopen, dat zou ook zo rond de 25K moeten liggen maar dan moet ik wel heel vroeg uit de veren:


Zaterdag met Dave quasi de hele dag valse plafonds op het 1ste verdiep uitgebroken zodat alles mooi klaar staat voor als de plakker komt. Nu nog isolatie gaan kopen en hier en daar nog wat bijwerken en we zouden er klaar moeten voor zijn.
De hoop afval in de voortuin is dus nog wat groter geworden maar die container moet er aan gaan komen hoop ik. Ook nog wat werk om die te vullen.


1 commentaren:

geert zei

voorwaar een schoon stukske wereld om in te lopen ...