. Op naar ... ?: Eerste 30K in de lente

zaterdag 22 maart 2008

Eerste 30K in de lente

Spring is in the air... grapjas!


Vrijdag overdag viel de hagel uit de lucht in Gent, op kantoor daar vielen de bladeren van de bomen (ok, er werd bewust met de boompjes geschud door de onderhoudsploeg van de leasingm'ij van de platen ofzo) en stond er een heel gure wind. Vandaag was nochtans ook mooi begonnen met het zonnetje.
Om 13h vertrokken richting Mechelen ook nog in het zonnetje. Na 1h20 aangekomen aan de Brusselpoort (12.5K) en verder langs het water gelopen tot m'n Polar 1h30 aangaf waarop ik rechtsomkeer maakte. Na 2h lopen werd m'n vrees bevestigd: het al langer dreigende wolkendek had nog iets in huis en dat mocht er dan uit. Veel regen, even zelfs hagel en ook flink wat wind -niet echt aangenaam als je weet dat je nog minstens een uur lopen voor de boeg hebt. Soit, doorgebeten en na 30K afgeklokt op 3h08min. Moeilijk om de aankomst te zien en dan te beseffen dat je eigenlijk nog 1K tekort hebt om aan die 30K te komen - mentaal doorbijten is dan aan de orde want de laatste K's vielen toch zwaar.
M'n 3110 heeft de test (als MP3 speler) goed doorstaan, later wat meer daarover.
Ondertussen bijgetankt en terug proper - 't is al bijna vergeten, nu komt het zalig genieten, m'n hoofd is helemaal leeg en ik zweef zelfs nog 'n beetje.

Gingen mee: 2*330ml AA drink in een 0.75l SPA-flesje (kwam uiteraard ook terug mee)Bijtanken nadien met: