. Op naar ... ?: Herstel

maandag 13 november 2006

Herstel

Ik ben zaterdag een half uurtje gaan lopen aangezien het herstelprogramma van start is gegaan. Dit programma loopt over drie weken waarin ik 3 maal per week een half uur ga lopen aan 85%. Deze week nog maak ik een afspraak met trainer Wilfried voor m'n winterprogramma en de aanloop naar de Rotterdam marathon 15 april.
Zondag geprofiteerd van het goede weer en nog wat aan het dak gewerkt van het karhuis. Op een gegeven moment zit ik op het dak, voel ik een sterke rukwind en zie ik mijn ooghoek iets bewegen en ja hoor, daar ging de ladder die we gebruikten om het dak op en af te klauteren. Op zich geen probleem ware het niet dat de ladder richting auto buurman viel. Tijdens die seconde kan je nog net denken 'ai, dat zijn kosten' vooraleer de ladder neervalt op de buurman z'n auto. Dom, dom. Toegebrachte schade: gedeukte linkerflank, motorkap, deurstijl en kapotte ruit. Even Apeldoorn bellen.

6 commentaren:

Anoniem zei

die deuk op de motorkap, was dat voor of nadat jij van het dak was gesprongen?

David aka Letman zei

lol, het was het schuine dak van ons karhuis dus nauwelijks 2m hoog aan de laagste zijde...
Het zal voor de familiale verzekering zijn, tweemaal dezelfde m'ij trouwens...

Anoniem zei

na hoogmoed komt de val!
/:lol/:

Stefaan zei

ik dacht dat ik het blog van Frank Spencer aan het lezen was

johan zei

Zondag = rustdag, had je niet gewerkt was er ook niets gebeurt hé ;-)

Anoniem zei

Als de verzekering uitleg vraagt kan je nog altijd zeggen dat het getuigen van Jehovah geweest waren die hun leer tegen de verkeerde muur hebben gezet.