. Op naar ... ?: Terug opbouwen

zondag 26 november 2006

Terug opbouwen

Vorige vrijdag ben ik na een 2-tal weken van inactiviteit met een Imec-collega gaan lopen in de bossen rond Heverlee (nieuwe klant betekent meestal ook nieuwe loopomgeving). We zijn een klein uurtje weggeweest en deden zo'n 10 kilometer. Leuke ervaring om zo eens in de bossen te gaan lopen. De paden lagen vol met bladeren en door de recente regen lag het er lekker vettig bij. Soms zag je de plaatsen waar de modder lag, soms ook niet door de bladeren en het gevolg raad zich dus raden; m'n Asics die enkel nog maar asfalt, beton en de loopband hadden gezien zijn 'gedoopt'. Best wel technisch en bijgevolg steeds goed opletten waar je loopt. Ook heel leuk en zeker goed omdat je steeds moet corrigeren en dus ook extra je spieren versterkt dunkt me.
Wat ik binnenkort wel ga doen is me een ander paar schoenen aanschaffen voor lopen zoals deze. Dat zal bijgevolg een iets robuuster model worden, stabieler en als het ook even kan waterdicht. Suggesties welkom!
Deze voormiddag heb ik 19K gedaan en dat ging toch iets trager dan ik gewoon ben, daar zullen die 2 weken van inactiviteit ook wel voor iets tussenzitten.

3 commentaren:

Stefaan zei

Dag David, bij PUMA zouden er goeie tussen zitten.

Anoniem zei

Kijk eens in de Runner's World van deze maand. Er staat ergens een advertentie in voor de New Balance 921 trailrunningshoes. Je kan er zelfs spikes opdraaien in geval van extreme modder- of sneeuwruns. In alle andere gevallen te gebruiken als trailschoen. Don't forget: ik heb nog een kortingsbon van 12,50 euro liggen van Runners Service (Duffel of Beveren)die afloopt op 31/12/06. De NB 921 kan je enkel in een runningszaak vinden. Laat maar iets weten.

greetz!

David aka Letman zei

Ok Dave, thx. Moet ik wel die bon nog oppikken - nu zaterdag bij jullie iets na 10h?