. Op naar ... ?: Opnieuw starten

maandag 20 november 2006

Opnieuw starten

Exact 6 dagen na NY heb ik opnieuw een half uur gelopen. Daarna ben ik enkele dagen ziek (een goei 'valling') geweest, nu ben ik bijna terug 100%. Ik hoop van de week opnieuw de draad op te kunnen pikken. Ondertussen heb ik me ook goed laten gaan qua eten (drank niet dus) en er zijn er alweer bijna 3 kg bij. Geen probleem, ik zat heel scherp net voor de marathon en als het daar bij blijft is dat ok.
Vanmiddag bij Wilfried (trainer MMC) langsgeweest voor mijn winterprogramma tot enkele dagen voor kerst. Twee lange duurlopen per week en in het weekend een wedstrijdje tegen mezelf houden op korte afstanden (10K). Net voor kerst dan opnieuw een inspanningstest met als doel m'n gewijzigde overslagpols te bepalen; deze zal dan dienen als basis voor m'n training in aanloop naar de Rotterdam marathon.
Jullie hebben uiteraard ook opgemerkt dat de titel en nog wat zaken aangepast zijn (we zijn ondertussen ook een jaartje ouder) - we zijn er dus helemaal klaar voor en zullen die tijd eens scherper stellen zie!

6 commentaren:

Anoniem zei

Haaaa eindelijk de nieuwe titel! Hoofddoel van dezen blogger: de 20km van Brussel (en daarna zien we wel). In ieder geval kom ik mee supporteren (en het uiteraard evenement verkennen)in Rotterdam.

Nog wat technische info nodig: hoe zet ik zo'n afteller (xx dagen voor marathon X)op mijn blog? Ik heb al een paar pogingen ondernomen helaas zonder resultaat.

Thanx al op voorhand.

Anoniem zei

Oeps nog iets vergeten. Onder rubriek "bloggers", kan je daar mijn link eens aanpassen (Mutant Runner - http://mutantrunner.blogspot.com/).
Tis een detail kweetet

P_eter zei

Hey David, knappe prestatie man!

Anoniem zei

Je zal waarschijnlijk Rotterdam doen, niet ? Zoniet is de kustmarathon ook wel een aanrader, maar dat wist je ongetwijfeld al !

Anoniem zei

De Kustmarathon een aanrader ?
Misschien wél om een goeie tijd te lopen maar gezellig is het zeker niet.
Ik heb de lopers dit jaar zien aankomen en vond het alles behalve goed georganiseerd. Heb hem zelf niet gelopen dus misschien sla ik de bal volledig mis.

D.

Anoniem zei

Ik heb de (halve)kustmarathon 2 keer gelopen en het is zeker aanrader. Alles was in mijn ogen goed georganiseerd,ook het transport van sporttassen van vertrek- naar aankomstplaats. (Het terug ophalen verloopt misschien een beetje chaotisch en kan beter georganiseerd worden) Het zijn voor de marathon ook "maar" 1300 lopers dus is dus zeker niet te vergelijken met New York of Rotterdam en er staan ook geen duizenden mensen langs de weg.
Door het beperktere aantal lopers heb je wel het voordeel dat je niet echt gehinderd wordt, het parcours is eigenlijk volledig vlak en de richting wordt gekozen afhankelijk van de windrichting.
Wat mij betreft zeker een aanrader.