. Op naar ... ?: Dertiger nummer twee

maandag 2 oktober 2006

Dertiger nummer twee

Voila zie, gisteren voor een tweede maal dertig kilometer gedaan, deze keer opnieuw op Belgische bodem. Nu nog een keer 34 kilometer en dan zouden we er klaar moeten voor zijn. Die 2 weken training in Frankrijk met de onvermijdbare heuvels hebben me goed gedaan denk ik. M'n vorige dertiger werd daar gelopen met een gemiddelde snelheid van 10 km/h - die 30 kilometer van gisteren heb ik ik gedaan in 2h 49min, een gemiddelde snelheid van 10.6 km/h dus.
Vanavond begin ik aan een andere berg; na 2 weken ligt er een aardige hoop post te wachten met jammer genoeg hopen onnodige verkiezingspropaganda... Ik zal ook blij zijn als al die lelijke koppen weer uit het straatbeeld verdwenen zijn na de verkiezingen. Ik kan dan weer genieten van de omgeving tijdens m'n lopen in plaats van om de zoveel meter weer op iemand zijn tronie te moeten kijken in een formaat dat verboden moest worden.

8 commentaren:

Philip Van Hove zei

Wacht maar af... een dertiger is nog altijd geen veertiger !! Weet er ondertussen alles van. :-)

Anoniem zei

Maar toch is hij goed bezig ! De man uit Londerzeel.

David gast: New York zien en lopen, lopen en nog eens lopen EN hopelijk ook genieten, genieten en nog eens genieten ;- ) !

Dimitri

Geert Gitaar zei

oei... Philip Van Hove geeft me niet zo "yes!"-gevoel :-(
vertel ons iets meer over dat zwarte gat, plies....

Dave Vervenne zei

Wat de propaganda betreft, ik heb altijd zin om er iets op te tekenen, maar ik vergeet telkens mijn alcoholstift tijdens het lopen :0).

Nog een goede maand en je staat in de straten van New York!

David aka Letman zei

Philip heeft idd zonet de Berlijn marathon gedaan, hij weet waarover hij het heeft. Binnenkort eens afspreken!

Philip Van Hove zei

@dimitri

Tuurlijk is onzen David goe bezig. Heel goe bezig zelfs. Mijne pronostiek: onder de drie uur???

@geert gitaar:
Ja hoor, dat "yes" gevoel is er en het is zelfs onbeschrijflijk op het moment dat je over die eindstreep loopt!

Anoniem zei

Ben je niet onzeker omdat je eigenlijk nooit de volle afstand hebt gelopen, en dus d-day de eerste keer zal zijn? Of vertrouw je 100 pct op het voorbereidingsschema? Het komt wel akelig dichtbij nietwaar?

David aka Letman zei

@philip: onder de drie uur !?? Ben je mal ;-) Onder de 4 wil ik wel ja!

@loperman: ik verdring alle slechte gedachten - ik sta mezelf niet toe om te beginnen twijfelen en vertrouw maar op m'n schema. Binnenkort staat er nog eenmaal 34 op het programma, als ik die ook zonder kleerschueren/pijntjes/kwaaltjes doorkom dan geef ik er een serieuze lap op in NY!