. Op naar ... ?: Help, ik leef gezond

dinsdag 24 oktober 2006

Help, ik leef gezond

Alhoewel het loopvolume steeds verder afneemt blijf ik zachtjesaan gewicht verliezen. M'n aangepaste voedingsgewoonten zullen daar wel iets mee te maken hebben. Toen ik m'n inspanningstest deed zat ik aan 22,3% vetgehalte en 25,6 BMI, ondertussen zit ik tegen de 74kg - dat geeft 15% vet en een BMI van 23,7.
Die 35 enzoveel km van enkele zaterdagen geleden lijkt alweer zover weg en veel kilometers zitten er niet meer aan te komen, ik moet toegeven dat dat raar aanvoelt nu de marathon zo dichtbij komt. Vertrouwen op wat opgebouwd werd lijkt me hier 'key'.

4 commentaren:

Anoniem zei

Ik begrijp volledig je gevoel ... ik zit op 6 dagen van mijn marathon en de honger is groot, maar het voedsel in de vorm van véééééééééééééééél kilometers mag niet geconsumeerd worden.
We zullen dus maar geduld blijven oefenen hé!?
Vertrouw maar op je schema ... het werk is af, al wat je mag doen is het ritme onderhouden.

Anoniem zei

Spannend, een marathon later zal je gewicht nog wat lager zijn, maar dat kan je met de Amerikaanse hamburgers snel goedmaken.

Bert zei

Tof gevoel hé...
Vasthouden en de 5e 'van volgende maand' alles geven!!

Philip Van Hove zei

De laatste twee weken voor de marathon dacht ik ook van "stilzitten is achteruitgaan" maar niets is minder waar. Taperen is volgens mij echt wel nodig om je gewrichten, spieren en botten te laten herstellen van die harde training.