. Op naar ... ?: Vrijdag

vrijdag 14 juli 2006

Vrijdag

Tijdens m'n duurloop van dinsdag heb ik m'n heupgordel met drinkbus uitgeprobeerd, dat werkt dus langs geen kanten, bad choice! Dat spel zat steeds op en neer te wippen zodat ik er onrustig van werd. Uiteindelijk heb ik de gordel zo groot mogelijk gemaakt en schuin over m'n linkerschouder gehangen, het gedeelte met de drinkbus net achter m'n rechterschouder gehangen met de gordel onder m'n oksel, dat ging nog het best van al. Ik had al zo'n vermoeden in de winkel maar had de gordel met kleine flesjes laten hangen omdat ik vermoedde dat het totaal volume te klein zou zijn aangezien ik best wel veel drink onderweg. Iemand een idee waar ik zo'n gordel kan vinden met meer dan 4 kleine flesjes?
Gisteren op de loopband 14 km gedaan met m'n nieuwe Asics GT-2110, dat liep goed. Ik heb de indruk dat ze iets beter m'n voet omsluiten en dus ook minder kans op wrijving geven (maar dat kan ook liggen aan het feit dat ze nog nieuw zijn en nog wat moeten uitrekken tuurlijk).

9 commentaren:

Philip Van Hove zei

Twee gordels van vier kleine flesjes??
En idd... zo een grote gordel moet ik ook niet meer hebben. Vervelend ding.

David aka Letman zei

Volgens mij bestaan er gordels met 6 of 8 flesjes voor de zware drinkers. Niet?

dejerre zei

ik heb thuis nog een "Beerbelt" liggen ... daar passen 6 blikjes Jupiler in ... met Maes en Stella ook ... waarom niet met Isostar of iets dergelijks

http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/villagestreetwear_1905_187484247

Ik wil die gerust eens op kantoor in Aalst droppen voor jou :)

Anoniem zei

Ik heb niet zo lang geleden zo'n drankgordel met 5 kleine flesjes aangeschaft. Elk flesje heeft een inhoud van 160ml, wat dus op een totaal van 0,8l uitkomt. Ik vind dat meer dan voldoende, althans voor duurlopen tot twee uur. Het leuke van de kleine flesjes is ook dat je in een van hen een energiedrankje kan doen (ik doe er grenadine in) en in de anderen gewoon water. Ik heb op de brochure die erbij zat gezien dat je ook drankgordels hebt waar 8 van die flesjes inpassen. Ik ben er heel tevreden van; de gordel zit goed op zijn plaats met een klittenband en schokt praktisch niet tijdens het lopen. Kostprijs was zo'n 25EUR (gekocht in de "Watermolen Sport" in Overijse, 'k heb hier ook nog 10% korting gekregen). Nog een leuke extra is dat er een klein zakje vooraan de gordel zit waar je een energy-bar of GSM of dergelijke in kan steken. Ik hou er thans mijn sleutels in bij een een kaartje met mijn gegevens (moest ik onderweg plots iets voorhebben).

Loopgroet, TCrunning.

Anoniem zei

http://www.runnerswebshop.nl/home.php?cat=386

Bij runnersworld dus. 4-5 of 8 flesjes.

David aka Letman zei

@*: Thanks, ik doorsnuffel momenteel het aanbod.

Anoniem zei

Ik gebruik ook een gordel met kleine flesjes, heel handig en helemaal niet hinderlijk. Nadeel blijft een te kleine hoeveelheid. Als je veel drinkt raad ik je aan een Camelbak te kopen, blijkt ook heel goed mee te lopen.

Anoniem zei

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anoniem zei

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»