. Op naar ... ?: Dada

vrijdag 10 maart 2006

Dada

M'n auto zit bijna vol, de bak op m'n dak ook dus we zijn er bijna klaar voor. De rest oppikken, nog iets gaan eten en dan op 't gemakje vertrekken. Vorig jaar waren we net iets te vroeg; toen we daar aankwamen was er nog niet veel leven te bespeuren - we hebben nog even moeten wachten vooraleer we konden ontbijten in het ochtendzonnetje met zicht op de bergen.
M'n PSP gaat in ieder geval mee: op UMD het spel MediEvil:Resurrection en op geheugenkaart The Incredibles, The Aviator en The Big Lebowski. Bovendien weet je maar nooit of er ergens een (onbewaakt) draadloos netwerkje is.
See ya!

5 commentaren:

Anoniem zei

David,

Gisteren gaan biken met den Bompa. Twas zalig toeren, lekker koud maat toch zonning ;- )
En dan was er hét indcident: in Bonheiden tussen de "dikke" villa's werden we aangevallen door een echtpaar omdat we op een wandelpad fietsten. Crazy !
Details volgen. Spijtig genoeg geen foto's.

D.

Rafke Magic zei

enjoy... voor ne keer da'k nog eens in Anderlecht kom werken, is meneer gaan skiën ;-)

Anoniem zei

En al terug ?

D.

David aka Letman zei

Yes yes, ben al terug! Opnieuw in de harde realiteit :-(
Ivm die aanvaring tussen de dikke villa's: hoe dikwijls heb ik u al gezegd dat ge uw haar moet laten knippen jij langharig tuig! LOL
Ze zullen zich waarschijnlijk bedreigd gevoeld hebben hé...
Jammer dat jij dat moet meemaken, je bent waarschijnlijk de meest rustige/vredelievende persoon in de groep.
Enfin, ik kijk uit naar het ganse verhaal.

Anoniem zei

Inderdaad, ik was volledig in shock. Het trauma is niet niet helemaal verwerkt. Zondag niet kunnen biken wegens ongevalletje (iets met een tand) van vriendin.