. Op naar ... ?: M-3

donderdag 2 november 2006

M-3

We zijn ondertussen donderdag, dag M-3. Na een paar uur slaap wakker geworden en verloren geraakt in gedachten. Niet veel aan te doen vrees ik. Na verwoede doch succesloze pogingen van collega's op kantoor de voorbije dagen is het nu dus toch een beetje zover, de adrenaline begint stilletjesaan te stromen.
Ik las net op de blog van Koen Fillet dat het hotel eruit ziet alsof het internetaansluiting heeft op de kamers en in een van de comments wordt dat ook bevestigd. Inderdaad, ik lees op de site van het hotel dat je voor USD 12.95 op je kamer over een wired high speed access beschikt en o.a. gratis onbeperkt kan bellen in de V.S.. Ik lees verder dat er ook wireless connectivity is in de public areas en daar staat geen prijs bij aangegeven, zou het gratis zijn? Ik zal het ter plaatse wel merken want ik heb zonet nog een plaatsje gemaakt voor m'n laptop, die gaat dus ook mee.
Verder in diezelfde comments ook nog gelezen en als reminder voor mezelf: het bijwonen van zo'n gospel-viering blijkt nogal de moeite te zijn evenals de sunrise meemaken aan de andere kant van de Brooklyn bridge met zicht op Manhattan, valavond op een wolkenkrabber, boottocht naar het vrijheidsbeeld (staat reeds op het programma) en een bezoek aan Chinatown 'om echte Chinees te gaan eten' (toast kannibaal?).

5 commentaren:

Anoniem zei

David,

Ik wens je veel success !!!

Dimitri

Dave Vervenne zei

Is er nu echt geen plaats meer ergens in de bagageruimte van uw vliegtuig. Ik wil meehee! (om te supporteren uiteraard)

Nogmaals veel veel veel veel succes aanstaande zondag. Ik heb nog eens nagekeken: de live-uitzending is op Eurosport en op Nederland 1.

Greetz en enjoy!

Rafke Magic zei

't Amusement!

Btw, Hooters Manhattan is ook wel een coole stop (hehe), ze hebben daar ongelooflijk lekkere chicken wings :-P
't Is een beetje voorbij de studios van "Dave Letterman's Late Night Show" (ook de moeite om eens te passeren).

Bruno zei

Bezeten door de weblog... da's straf, op reis gaan en toch nog een plaatsje vinden voor de laptop. Profiteer maar goed van NY
Ben wel benieuwd naar je dagelijkse ervaringen

Anoniem zei

Man man man, ik ben zenuwachtig in uw plaats