. Op naar ... ?: Here we go again: dertiger numero uno

donderdag 1 oktober 2009

Here we go again: dertiger numero uno

Iets na 20h stond ik net klaar om aan m'n eerste 30'er te beginnen toen m'n bieper openging voor een opkuis rijbaan na een ongeval. In de auto gesprongen en met de ladderwagen vertrokken. Er had iemand (weeral eens) z'n auto frontaal op een verlichtingspaal geparkeerd en het armatuur bovenaan hing vervaaarlijk te bengelen. Soit, even gewacht totdat de wagen getakeld was en dan met m'n collega in de ladder omhoog om dat spel los te wrikken wat vrij vlot lukte.
Gevolg was wel dat ik pas om 21h30 kon starten aan m'n dertiger maar ik beet door - het zou er anders toch niet van komen met de planning voor de volgende dagen.
Opnieuw via Kalfort naar Ruisbroek om zo langs te de A12 te eindigen na 15K, ongeveer ter hoogte van de Decathlon. Rechtsomkeer gemaakt en terug. De laatste 10K vielen me wat zwaar, de knietjes begonnen moe te voelen en m'n hartslagmeter werkte eens andersom: normaal maant hij me aan om trager te gaan maar deze keer maakte hij me er attent op dat ik wat sneller mocht. M'n 75cl Spa-fles was er juist door na 30K op 3h tijd.
Thusigekomen een half pak speculaas en goed wat Aquarius Red Blast achterover geslagen, nog wat uitgerust achter m'n pc en dan bedje in rond 01h30 want om 6h kon ik er al weer uit. Niet meer wakker gebiept.

3 commentaren:

Gregory zei

spring in't vervolg eens binnen hé

Rafke Magic zei

wow, zo'n korte nachtjes kan den deze ni meer aan, zenne!!!

Philip Van Hove zei

Allez, uwen eersten zit er op. En midden in de week nog wel. Great!