. Op naar ... ?: De laatste 30'er

maandag 19 oktober 2009

De laatste 30'er

Nog 12 dagen zie ik op mijn counter, het komt heel dichtbij :-).
Gisteren na de middag met lichte tegenzin vertrokken voor mijn laatste 30'er en ik voelde al dadelijk dat de beentjes iets minder vlot meewilden. 't Viel uiteindelijk allemaal wel mee maar het is al vlotter gegaan - nu ja, een iets mindere dag dus.
Ik moest creatief zijn want we moesten 's avonds bij mijn ouders gaan eten en ik zou naar daar lopen, een nieuwe route dus. 34K is echter wel heel ver en dus moest ik serieus wat omwegen verzinnen. De route ging van start via het bekende stuk Breendonk naar Kalfort, Ruisbroek en Boom en dan liep ik verder door naar Kontich, via Kontich naar Waarloos en zo richting Mechelen via Walem. Bijna op bestemming Elzestraat aangekomen nog een extra lus moeten inbouwen om aan m'n K's te geraken.
Via deze link kan je de route zien op Google Maps, ik gebruikte de GPS op m'n Nokia nog eens in combinatie met de software Nokia Sports Activity Tracker.
(niet letten op de icoontjes, ik weet het, een golfer is niet echt van toepassing)
Ik liep 34K in 3h38min, een gemiddelde snelheid van slechts 9,4 km/h maar dat deert niet.
Vandaag geen last in alle geval, da's goed.


4 commentaren:

Dave Vervenne zei

Ik heb ook altijd last gehad met die lange afstanden en het inbouwen van extra lussen om toch maar aan die km's te geraken klinkt me bekend in de oren.

Philip Van Hove zei

Nu wordt het echt wel aftellen!

geert zei

van bij jullie naar Zaventem via een klein omwegske ... is da ook gene 30'er?

David aka Letman zei

Idd, komt mooi in de buurt van 30K als je binnendoor loopt maar ik ga echt niet naar daar lopen voor m'n vlucht te halen moest je daar op doelen ;-)