. Op naar ... ?: Op naar... 34m2

zaterdag 14 maart 2009

Op naar... 34m2

Afgelopen vrijdagnamiddag werd de WARSCO LG-10-01 woonunit geleverd. De unit is een container van 34m2 en bevat een inkom, een leefruimte met keuken (frigo, spoelbak en fornuis inclusief), een badkamer (toilet, lavabo, douche en boiler) en dan nog een slaapkamer. Hij werd op het einde van onze oprit geplaatst tegen de garage zodat onze auto's er nog net bijkunnen. Gesmaakte opmerking van buurman Roel en collega-bwman: "Ge gaat snel weg zijn bij een oproep!".
We hebben nu exact tot zondagavond 22/03 de tijd om ons hebben en houden te verhuizen naar de unit want maandagochtend start de aannemer met de werken.

Grofweg houden die werken in: een deel nieuwbouw dat tegen de bestaande woning "geplakt" wordt met bureel, keuken en berging op de benedenverdieping en dan op de 1ste verdieping een 2de badkamer, dressing en slaapkamer. Verder hier en daar al dan niet serieuze aanpassingen aan de bestaande woning (groot schuifraam, muur weg, muur erbij, ...), nieuwe vloerplaat op hele gelijkvloers, nieuwe ramen, vloerverwarming, vloeren, leidingen, noem maar op.... the works.
De afgelopen uren heb ik vooral veel gemeten in de woonunit (kan dit erin, en dat of toch mss...), koppelstukken gaan kopen voor de aansluiting op het water en de elektricien laten komen om alles aan te sluiten,....
Het belooft nog een drukke week te worden!
Nu ik erover denk: het zal nog een druk jaar worden als ik het lijstje zo overloop.
Opnieuw papa :-), serieuze verbouwingen :-), opnieuw een marathon in NY :-) en als afsluiter liefst slagen voor de examens brandweerman :-).
Go!

4 commentaren:

Fotodagboek van Jasper, Otilie, Billie én Max zei

PROFICIAT!!!!!!

Rafke Magic zei

Idd proficiat (voor de mama ook uiteraard)!
Jawadde, hopelijk moeten jullie niet té lang in de "woonunit" leven... lijkt me ni echt leuk. Maar, de vooruitzichten maken wel veel goed natuurlijk :-)

David aka Letman zei

Dank u, dank u :-))
't Zijn idd de vooruitzichten hé; 't is even korte pijn om dan in 't nieuw te zitten :-)

David aka Letman zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.