. Op naar ... ?: Vooruit dan maar

dinsdag 26 december 2006

Vooruit dan maar

Ik heb een tijdje geleden een stokje gekregen van Geert, dus hier komen 5 dingen die jullie waarschijnlijk niet weten:
1. Ik heb bij ons in de straat het buurtcomité Barst! opgericht dat ijvert voor o.a. een degelijke onstluiting voor het industrieterrein Londerzeel en tegen het zware vrachtverkeer in onze straat. In het kader van een actie hebben enkele buurtbewoners en ik 1,5 jaar geleden ongeveer grote wegschilderingen ('TRAAG' & '50') aangebracht in heel onze straat. Dit gebeurde op middernacht tijdens de nacht van zondag op maandag met behulp van grote zelfgemaakte mallen, een camionette, veel professionele hardnekkige verf (die blijkbaar toch niet zo snel droogde als verwacht) en papborstels. Als we op voorhand de droogtijd van de verf hadden getest hadden we er waarschijnlijk niet mee doorgegaan...
2. Ik ben nogal een 'alles of niets' type in de meeste zaken en soms is dat goed maar soms ook niet. Als het bijvoorbeeld op kuisen aankomt ben ik nogal maniakaal.
3. Toen ik onlangs Pet Sematary van the Ramones op de radio hoorde moest ik onwillekeurig aan onze tuin denken. Liggen daar ondertussen al begraven: 3 konijnen (2 vermoedelijk gestorven door ziekte, het ander van de schrik), 2 katten (1 uit de buurt die we dood op ons terras vonden en 1 van ons die ik aan de straatkant vond, overreden), een haan (dood gevonden in kippenhok, geen sporen van geweld), 2 kippen (één was al wat ziekjes en hadden we apart gezet in kartonnen doos die gevonden werd door een kat... , de andere weet ik niet meer). Zou ik nog iets vergeten zijn?
4. Ik heb m'n eerste levensjaren meer in het ziekenhuis doorgebracht dan ergens anders door allergieën, astma etc... Ik ben er ondertussen bijna 'uitgegroeid' zoals ze zeggen maar het gebeurt af en toe toch nog dat ik een shot medicijn (Ventolin voor de kenners) nodig heb als m'n longen dichtzitten. Ik krijg dan namelijk niet voldoende lucht binnen en een kleine inspanning wordt dan een opgave.
5. Ik zou graag zonder computer kunnen.

Volgende slachtoffers als het aan mij ligt (en dat is dus zo):
1. Etienne
2. Dave
3. Wim
4. Fakke
5. TC Running

2 commentaren:

Stefaan zei

Dag David, deze gebruiken zijn bij ons niet gekend maar ik veronderstel dat ik nu ook 5 zaken moet bekendmaken aan de bloglezers. Ik wil wel maar wat moet ik in godsnaam gaan vertellen over mezelf? 'k Zal een poging doen.

Stefaan zei

voila, het staat erop David