. Op naar ... ?: Boenk erop

donderdag 21 december 2006

Boenk erop

Tja, wat zei ik in m'n vorige post ook alweer? Ik voelde het aankomen. De NMBS: je kan er je klok op juist zetten. Of nee, bij nader inzien toch zo geen goed idee.
Verder ook dit: "De stad Antwerpen stelt een radicalisering van de islam vast en is met een onderzoek begonnen. Daaruit moet blijken wat er precies aan de hand is.". Volgens mij zat de verlichte geest die dit vaststelde 10 jaar vast in zo'n vehikel van de NMBS en is hij nu uiteindelijk aangekomen op zijn redactie. De NMBS wuift dit natuurlijk weg als een "eenmalig incident" en hebben de man van 42 een GO-Pass aangeboden. Helaas.
Op de radio hoorde ik verder ook dat de vakbonden van VW Vorst goede vooruitzichten hebben en ik ben blij voor hen. Ik heb ook goede vooruitzichten, ik moet wel tot m'n 75 blijven werken om geld in de staatskas te brengen. Geld dat de directie van VW Vorst heeft afgepingeld bij onze overheid voor een verloren zaak. Bovendien vinden de bonden het "nu nog wat te vroeg" om de achterban te raadplegen en hebben ze dit naar volgend jaar verschoven. Nog een paar dagen 24 blikjes Cara-pils achterover kappen bij brandende Europaletten en dan een lang verlof tegemoet. Mij hebben ze thuis altijd gezegd dat ik hard moest studeren en daarna hard gaan werken om centjes te verdienen. Ik begin me een heel klein beetje af te vragen waarom. Misschien had ik ook beter gestart in VW Vorst, met een beetje geluk had ik ook na 5 jaar 35 uren kloppen uitbetaald geweest tot aan m'n pensioen. Oh, en wees gerust, ik had wel gaan 'bijklussen' hoor!
Nog eentje? De overheid ramt spaarlampen door mijn strot (ik verwacht een nieuw schandaal trouwens hierover) maar ondertussen wordt de VRT-toren omgebouwd tot lichtbaken!? Wie gaat dat nu weer betalen? Juist.
Wendy Van Wanten: Eikes! Uit haar vroegere leven? Haar nieuwe man zal waarschijnlijk die oude rommel herkend hebben van op de televisie. Ik heb trouwens via via vernomen dat er volgend jaar een vervolg op haar serie komt, 'De man van Wendy, opnieuw.' ofzo zou het gaan heten denk ik. Soit, misschien zit er per ongeluk ook nog wel een tijgerslipje van prins Laurent tussen voor de liefhebbers.
Zalig die feestdagen!

5 commentaren:

Anoniem zei

nog nooit in zo weinig woorden een zo perfecte weergave van wat men onze maatschappij placht te noemen gelezen ...

Anoniem zei

als dat vrijdag maar goed komt met die Thalys... en wat die lingerie van Wendy betreft... heeft die da zoooo lang bijgehouden?????
zelfs "my lucky pair" houdt het ni zo lang vol?!

Jan zei

gelukkig dat gij het hebt neergeschreven, dan hoef ik dat niet meer te doen. Ik krijg er hoge bloeddruk van.

Anoniem zei

Een beetje verbitterd???
En ik die dacht dat we in zo'n luilekkerland leefden.

dejerre zei

hmmm carapils ... de godendrank uit de colruyt ...