. Op naar ... ?: Inspanningen

vrijdag 22 december 2006

Inspanningen

Komt dat gisterenavond ook nog op het VTM-nieuws van Wendy haar lingerie zeker; konden ze nu echt geen andere actie in de kijker zetten? Ik hoorde dat zij en haar nieuwe partner voor een jaar er eerst nog eens gebruik gaan van maken. U bent geïnteresseerd? Eikes! U was sowieso al geïnteresseerd voor u dit wist: ook eikes!
Tijdje geleden is er op VTM die 4040 nog bijgekomen, nu kan ook de duivenmelker van 2 huizen verder in het nationale nieuws geraken. Human interest, mooi hoor. Ik vind dat ze maar eens een keuze moeten maken, of nationaal en internationaal nieuws brengen ofwel een regionale zender worden, kunnen ze voluit gaan.
VTM gebruikt trouwens al langer het eigen TV-journaal als verdoken propaganda-machine voor eigen TV-programma's en BV's, dat weet ik al langer maar de laatste tijd wordt het echt wel erg. Ik kan mij best voorstellen dat sommige mensen uiteindelijk het verschil niet meer kunnen maken tussen fictie en realiteit. Wat ze onlangs op de RTBF deden is nog zo'n voorbeeld. Een verenigd Europa maar de trein die stopt aan de taalgrens voor een paspoortcontrole? Haha. Zeer pijnlijk als je in het journaal komt terwijl je met onze driekleur voor het paleis amok staat te maken en een cameraploeg je komt vertellen dat het maar een grapje was. Afdruipen!
De VW Vorst vakbonden over wanneer er terug gewerkt zou worden: Daar kunnen we momenteel moeilijk op antwoorden maar dat zou best pas vanaf 08/01 kunnen zijn!!! Jiiha, nog een week extra verlof!
Mijn inspanningstest van gisteren dan: m'n overslag is gestegen naar 171. Ik kan dus voortaan een hoger tempo aan zonder dat m'n spieren beginnen te verzuren. Daar waar ik vorige keer na 16km/h er de brui moest aan geven, heb ik deze keer toch nog een minuut 18km/h eruit geperst gekregen.

1 commentaren:

Rafke Magic zei

vervolg label: "are you gonna drop the bomb or not?"

(waar is den tijd)