. Op naar ... ?: Tuurlijk dat

zondag 21 juni 2009

Tuurlijk dat

Afgelopen vrijdag 18h liep m'n week wacht af; niets speciaals meegemaakt tijdens de week (alleszins toch niet buiten de kantooruren). Donderdagavond wel van 19 to 23h processierupsen gaan verdelgen; rubber pak aan met airbelt en dan met een fles gas en brander de korf in van de ladderwagen en branden maar.


M'n wacht liep vrijdagavond wel door aangezien ik van een collega overneem tot dinsdag. Moet ik meer doen:

Vrijdagavond gaan eten met de familie in 't Parc te Puurs en net als het eten onderweg was ging m'n bieper open. Spurtje naar de kazerne vlakbij getrokken maar m'n interventiekledij was al weg, opgepikt door een collega aangezien we za-ochtend praktijkexamen hadden. Niets aan te doen dus, even getwijfeld om iemand anders z'n kledij aan te trekken maar al snel werd me gevraagd de seinkamer te bemannen. Dat was de eerste keer (uiteraard weet iedereen wat er moet gebeuren)maar dat komt toch allemaal serieus op je af. Soit, oproep geconfirmeerd naar de HC100 en alles verliep vlot. Aangezien het om een ezel in nood ging ('t beest was in een gracht gesukkeld en zat nog net met z'n kop boven de smurrie, vechtend voor z'n leven) ook een veearts gebeld om bijstand te leveren. Het verhaal liep goed af.
Gisterenmiddag ging opnieuw m'n bieper open voor een brandalarm in serviceflats. Gisterenavond opnieuw voor een voertuig te water (bijstand Willebroek). Bizar dat we pas omstreeks 22h erbij werden geroepen, ik had ruim ervoor al BW Willebroek bijstand horen vragen van Mechelen en Londerzeel. Soit, ook dit liep goed af want de duikers vonden niemand terug in de wagen.
Vandaag opnieuw een brandalarm vlak voor de middag, ben benieuwd wat er nog allemaal gaat volgen.

3 commentaren:

Philip Van Hove zei

euhh.... heb je dan uiteindelijk nog tijd gevonden om te eten dit weekend?

David aka Letman zei

Zoals je weet leef ik van het ene eetmoment naar het andere dus ja, dat is wel gelukt ;-)
Vrijdagavond is m'n steak geannuleerd, het voorgerecht was een slaatje dus ik heb daar achteraf nog frieten bijbesteld en dat smaakte! Zaterdagmiddag had ik net m'n bokes gesmeerd en die vond ik terug in de frigo. Zaterdagavond had ik reeds gegeten en vandaag was ik net op tijd terug voor het eten :-)

geert zei

heftig ... geen nood; ik heb deze zomer een heleboel BBQ's gepland en zal dus wel zorgen dat je een spannend seizoen tegemoet gaat! ;-)