. Op naar ... ?: Omterdrukst

vrijdag 5 juni 2009

Omterdrukst

Het blijft hard gaan, een uitgebreid verslag over de vakantie zal er dan ook niet komen. De foto's zullen wel voldoende zeggen zeker (onze nieuwe lens is trouwens super gerief)? Jelle is een redelijke durfal en de watergewenning sinds z'n zesde maand missen hun effect ook niet; waterglijbaan, springen, omhooggooien en mee onderwater gaan om naar elkaar te kijken, bellen blazen, ... het kan allemaal :-)
Zaterdagnamiddag thuisgekomen, zondag de 20K door Brussel gelopen (en georganisseerd voor ons loopteam) en maandag verder uitgepakt en (jawel) gerust.
De aannemer zit in z'n voorlopig voorlaatste week (ruwbouw) en dat wil zeggen dat er veel nagekeken, geverifieerd en gecorrigeerd moet worden. Een verbouwing is geen nieuwbouw en de maatvoering is een bepalende factor. Bovendien moeten nu ook de man van de PUR, chappe, ramen, elek., CV, plakkerij etc. ingepland en ingeschakeld worden en dat doen we zelf, werk aan de winkel dus en vooral ook veel bellen. Enfin, we komen er wel uit maar de avonden vliegen voorbij.
Morgen de hele dag examen (theorie&praktijk) op het PIVO van de opleiding brandweerman module 2: 'Inleiding tot de eerste hulp'. Ik moet nog zeer dringend blokken maar vanavond is ook al bijna volzet...

1 commentaren:

sarah zei

Succes morgen!