. Op naar ... ?: De Post: ook niet zo goed bezig!

maandag 20 oktober 2008

De Post: ook niet zo goed bezig!

Ja mannekes, zo'n DoMyMove via de Post bij een verhuis is wreed handig volgens mij - als het deftig gedaan wordt tenminste. Ik ga niet in de details gaan maar we zijn verhuisd naar Breendonk, net zoals Ruisbroek en Liezele een deelgemeente van Puurs. Het postnummer is 2870 maar in ons geval hoort daar dus wel Breendonk achter te staan en niet Ruisbroek.
Wat gebeurt er concreet?
Correspondentie die nog naar ons oud adres gaat en daar dus op de post toekomt krijgt een stickertje opgeplakt met ons nieuw adres. Het foute dus en ik heb een sterk vermoeden dat sommige post hier effectief niet toekomt maar ergens in Ruisbroek ligt te liggen. Sommige post komt wel aan ook al staat er Ruisbroek op de stickertjes.
Soit, ik heb al 3 keer gebeld en steeds werd mij bevestigd dat ze het zouden aanpassen in het systeem. Ik heb dus ook al 1 DoMyMove dossernummer, een bijbehorende toegangscode en 3 Siebelnummertjes voor elk telefoontje dat ik heb gedaan.
Vanaf morgen zouden ze nog maar eens nieuwe stickertjes afdrukken te Londerzeel postkantoor en die ook effectief gebruiken.
Ikke benieuwd.

3 commentaren:

Dave Vervenne zei

De Post

"Kwestie van gezond verstand"

Philip Van Hove zei

En een kudde - ditmaal goede - CRM consultants zal waarschijnlijk ook niet helpen :-)

David aka Letman zei

Het is gelukt! Net de post bekeken en jawel: nieuwe, correcte stickers.