. Op naar ... ?: Dertiger no.2: 35K

dinsdag 9 september 2008

Dertiger no.2: 35K

Sinds gisterenavond terug van anderhalve week zee ongeveer en dat is best bevallen! Slechts 1 echte dag slecht weer gehad voor de rest viel het best mee.

Zondag samen met Philip en Dave onze 2de dertiger gedaan: er stond 34K op het programma.
Omstreeks 9h vertrokken ongeveeer ter hoogte van het casino, iets verder Dave opgepikt (alé, wij passeerden zoals afgesproken en hij pikte aan) en dan via de dijk verder naar het Zwin. Na het Zwin via Retranchement naar Sluis via zeer mooie fietsroutes waar onze vrouwtjes en kids reeds stonden te wachten om ons te bevoorraden. Dave liet ons gaan na goed 21K even na Sluis. Wij liepen via via opnieuw naar de dijk in Knokke. Achteraf berichtje gekregen van Dave: hij bleek ook goed gearriveerd (na een noodstop in een maisveld), chapeau! Het enige wat hij moet doen om een marathon te lopen is regelmaat in het lopen te brengen.

Zalige loop. Alles zat echt mee. Daar waar m'n vorige dertiger moeizaam, traag (gem. 8.8km/h - 3h30 - 30K) en niet echt de hele tijd in de juiste hartslagzone (gem.: 150) ging zat bij deze loop alles juist (gem. hartslag +/- 147 - 9.9km/h -3h33 - 35K). Prachtige route, leuk gezelschap (veel afgekletst en gelachen onderweg) en goede benen; ik voelde me oppermachtig en had er zo nog 7 kilometer bijgelapt. De bij wijlen fikse buien met wind werden afgewisseld met zon en konden ons niet echt deren. De kick die je krijgt om zo'n hele tijd en over zo'n afstand te kunnen lopen geeft een machtig gevoel. De condite kwam moeilijk terug op peil na te lang lanterfanten maar nu, hoho :-).
Volgend weekend opnieuw 30K.

Foto's van aan zee en een verhaaltje over BCAA's volgen in de loop van de week.

0 commentaren: