. Op naar ... ?: Beestjes

woensdag 15 juli 2009

Beestjes

Gisteren thuisgekomen, snel bokes binnengeduwd en naar de kazerne getrokken om wespen te doen. Er stonden 17 adressen op de lijst en we zijn van kwart na zes tot kwart na tien bezig geweest denk ik. Het ging relatief vlot en konden onze lijst afwerken.
Vanavond maar eens proberen aan de opkuis van de voortuin te beginnen want al het verkoopbare materiaal werd nu wel opgepikt maar wat achterblijft is één grote puinhoop....

2 commentaren:

Alfred Kele zei

Zoveel wespennesten al, en het wespenseizoen moet nog losbarsten.Ik heb er hier bij ons zelf eentje verwijderd, niet gemakkelijk, volgende keer bel ik de brandweer denk ik.

David aka Letman zei

Wel, BW Puurs is nu toch al enkele weken op pad voor wespen en er staan er echt veel op de lijst dit jaar. Na de processierupsen de wespen ;-)
In Puurs is de verwijdering of het onschadelijk maken door de BW gratis, in andere gemeenten kan daar een bijdrage voor gevraagd worden maar dat is dus na te kijken bij je lokale korps.
De BW is er voor uitgerust en dat is soms nodig aangezien je de reactie van de wespen niet kan inschatten. Soms gebeurt er niets maar ik heb toch bewust m'n pak aangehouden en ja hoor, heb toch een paar 'aanvallen' meegemaakt.