. Op naar ... ?: Kl*te!

zaterdag 18 juli 2009

Kl*te!

Donderdagavond tijdens het opruimen van de voortuin een stuk glas door m’n werkhandschoen en door m’n linkerpink gekregen. Resultaat: stak er aan andere kant van m’n pink uit. Met de buurman naar spoed in Reet gereden waar er na lokale verdoving en enkele pogingen werd beslist om niet verder te (snijden en pulken). Dichtgenaaid en naar huis gestuurd met pillen en een afspraak voor vrijdag 12h aangezien het iets voor de chirurg zou worden.

Ipv stuk eruit trekken en pleister erop werd het dus opereren en pleister erop, tot daar aan toe. Ter plaatse werd er echter beslist tot volledige narcose en voor ik het wist werd het warm in m’n hoofd en weg was ik.

Superslecht ontwaakt, net alsof er iemand op m’n borst had gestaan, piepend om lucht en met serieuze koppijn en pijn in m’n pink. M’n bloeddruk bleek ook veel te hoog. Aërosol gekregen en nog wat, na een half uur ging het al iets beter maar emotioneel een wrak, echt bizar gevoel. M’n eerste algemene narcose was dus geen goede ervaring. Boke gekregen en tegen iets voor 19h mocht ik beschikken. Maandag terug om te contoleren of alles eruit is.

Vandaag: hoogtes en laagtes. Moe, slaperig, warmte-aanvallen en nog steeds pijn in de pink. Ik neem aan dat ze ook iets in m’n keel hebben gestoken tijdens de operatie want ook die voelt raar aan.

Van een rendabel lang weekend zal geen sprake zijn vrees ik. M’n linkerhand zit omhoog en mag ik niet gebruiken dus autorijden, verder opruimen…. Vergeet het maar.

Slaapwel.

4 commentaren:

Philip Van Hove zei

oei,oei, verzorg je maar. Zo zie je maar, een ongeval schuilt altijd achter een klein hoekje en is vlug gebeurd. Alt kiezen, dan nog liever in het gips

Bert zei

Dat klinkt allemaal minder leuk.
Spoedig herstel toegewenst!!

Rafke Magic zei

oesje... da's minder :-(

Alfred Kele zei

Man man, en geen zenuwen of bloedvaten geraakt, dan heb je geluk gehad, een pink is toch niet zo groot en dan een stuk glas erin dat heel je vinger doorboord heeft.En waarom geen lokale anesthesie?