. Op naar ... ?: Blok

donderdag 26 juni 2008

Blok

De laatste keer (niet beloofd).

De baan is af, proficiat aan al degenen die tegen verkeersremmers waren; jullie hebben nu je eigen landingsbaan (Delta-brug richting Breendonk of moet ik zeggen Fiege?); 50km/h? Right!
Even verderop heeft men drastischer actie moeten ondernemen om het verkeer te beletten om over de net aangelegde asfalt te rijden. Aangezien borden e.d. daar ook niet volstonden heeft men er gewoon blokken geplaatst. Ondertussen blijft het verkeer hier voorbij razen alhoewel duidelijk en 800m eerder al staat aangegeven dat 't spel doodloopt. De blokken zullen het wat verder wel duidelijk maken alhoewel er volgens mij toch nog via het fietspad gaan proberen te weg te komen.Wat doet de politie vraagt u? Wel, uiteraard nog niet gezien. Ondertussen wel voor iets helemaal anders de wijkagent aan de lijn gehad en die had een interventiefiche gevonden vanochtend en kon er ook niet mee lachen dat er niemand was gepasseerd.

Wat vinden jullie trouwens van het groene asfalt op onderstaande foto? Hip nietwaar? Zoals al de rest hier echter schone schijn. Voor de rest niets, nada, zip, ...

Transitlonderzeel, ik zal het niet missen.3 commentaren:

Dave Vervenne zei

Nog efkes geduld dude en dan bye bye Meerstraat!

By the way, kan ik met mijn sportvliegtuig tot op jullie oprit taxiën vanaf nu?

David aka Letman zei

Tuurlijk. Maar naast ons is een grote parking, daar is meer plaats ;-)

Dave Vervenne zei

Neen, die is voor mijn helicopter ;O)