. Op naar ... ?: Op naar meer dus

dinsdag 2 oktober 2007

Op naar meer dus

Vanmiddag al terug m'n loopschoenen aangetrokken voor een kort loopje van 5K en dat viel best mee. Raar eigenlijk ook wel een beetje, net of je bijna terug van nul begint. Mooi binnen m'n zone gebleven om zeker niet te overdrijven, de snelheid lag iets lager dan anders ;-)
Nu zondag 14 oktober vind immers de Brussel (half-) marathon plaats en ik hoop toch opnieuw een mooie tijd neer te zetten, bij voorkeur onder de 1h45min.

Ook al weer in orde is m'n inschrijving voor de Europe-Marathon Luxemburg die doorgaat op 03/05/2008 met start om 18h; een night-run dus die echt de moeite blijkt. Barcelona zal voor een volgende keer zijn.

Pffff, ik was net m'n schema aan het opmaken, Luxemburg da's nog 30 weken ver. Te ver weg om nu al opnieuw m'n schema op te pikken - ik zal op zoek moeten gaan naar iets tussenin... Suggesties?

3 commentaren:

Anoniem zei

de New York Marathon ?
;-)

Anoniem zei

http://www.mergellandmarathon.nl/battice/

een aanrader, zwaar maar sfeervol !

Johan zei

Luxemburg is echt een aanrader. In 2006 ook al ongelofelijk. Veel sfeer en super georganiseerd. 'k heb hem gelopen op 1 been. Dat viel iets minder uit wat de tijd betreft maar 't was de moeite waard. 't zou kunnen dat ik er ook opnieuw zal zijn in 2008. Een (late)proficiat voor Berlijn.