Benodigdheden:
Rum, 5-7 blaadjes verse munt, ijs, 1 halve limoen, rietsuiker
Recept:
Prak met een stampertje in een gekoeld cocktailglas een kwart limoen (in twee partjes gesneden) en 1 eetlepel rietsuiker samen tot het sap zich heeft vermengd met de rietsuiker. Vul het glas driekwart vol met gecrushed ijs. Voeg er de rest van de limoen en de muntblaadjes aan toe. Overgiet met 50 ml rum (bvb. Havana Club rum) en voeg er wat water of soda aan toe. Dien op met een rietje en lepeltje om de cocktail te mengen.
Zaterdagavond geprobeerd: yummie! (die banaan heeft er trouwens niets mee te maken)
4 commentaren:
idd hmmmmm :-P
Meer moet dat niet zijn!
(maar niet op maandagmorgen ;)))
Die twee glaasjes hebben in ieder geval gesmaakt zaterdagavond. Voor herhaling vatbaar (bij de inwijding van de nieuwe BBQ binnekort?) :O)
Groeten van de voorproever
nog vijf weken en wees maar zeker dat ik er in Spanje een paar zal drinken alhoewel mijn voorkeur nog steeds naar ne goeie margaritha gaat.
Een reactie posten