. Op naar ... ?: Royal Arrow saga teak meubelen

maandag 30 augustus 2010

Royal Arrow saga teak meubelen

Deel 7


Integrale mail die ik terugkreeg van Royal Arrow. Over de fouten zal ik niet spreken maar zeg nu zelf, een mail met zoveel uitroeptekens in en zoveel onwaarheden is toch niet proper he. Ik vraag me af waar ik hen dan juist beledigd heb? Of is iemand 'op z'n minst klantonvriendelijk' noemen ook al een belediging?

Van: Royal Arrow
Aan: David
Datum: 24/08/2010

Beste Mhr Lettani,

Wij hebben uw schrijven met aandacht gelezen.

U loopt wel erg hard van stapel en uw dreigementen zijn niet van die aard veel goodwill op te bouwen , indien U wil dat wij U op de een of andere manier verder helpen !

U heeft gekocht bij Amerhout en franshising partner net zoals wij er één zijn van het merk Royal Arrow. Het is dus Amerhout die U herstelling moet aannemen , indien het gaat om garantie, en die verder lijden.

U schildert ons bedrijf af als een bende ongeregelde die hun engagementen niet nakomen. De waarheid is heel anders !! Wij hebben tevreden en trouwe klanten die best tevreden zijn met onze geleverde diensten. Wat U doet met U stoelen is ons niet duidelijk, waarvoor U ze allemaal gebruikt nog minder. Maar moesten al onze klanten om de haverklap dit soort problemen hebben , bestonden we al 20 jaar niet meer !!!

Conclusie : Wij zijn totaal niet onder de indruk van Uw beledigingen en dreigementen. Klanten die zich netjes en constructief opstellen helpen wij graag verder zelfs buiten de garantie bepalingen om.
In uw geval houden wij ons strikt aan de garantiebepalingen, als het dan al zou gaan om een garantiegeval dat ons aangaat !
Die garantie bepaald duidelijk : “ dat bewegende delen zoals uittrektafels en klapstoelen niet onder de garantie vallen.”

Vriendelijke groeten,

Ik noteer nog even dat:
- ik al een paar keer ter plaatse ben geweest bij Royal Arrow met m'n stoel maar dat ik steeds teruggestuurd word naar Amerhout (en andersom)
- ik via telefoon onnoemelijke keren heb getracht om dit te bespreken ('De verantwoordelijke is er niet', 'Hij zit nog in het buitenland', 'Kan u morgen terugbellen?', 'U moet bij Amerhout zijn',....)
- de garantiebepalingen enkele lijnen verder ook zeggen: 
'Wat als geen garantie? Gratis herstelling!
Alle bij Royal Arrow aangekochte tuinmeubelen worden ingeval van breuk GRATIS hersteld op eenvoudige voorlegging van het aankoopbewijs, ook die herstellingen die niet onder de garantiebepalingen vallen (**). De enige voorwaarde is dat de klant alle onderdelen van het meubel bezorgt bij het Royal Arrow verkooppunt van zijn keuze (***).'
Deze tekst is integraal te lezen op hun eigen site.
- ik ZIT op mijn stoelen trouwens en de mensen die hier op bezoek komen ook. De kinderen mogen zelfs niet 'wiebelen'(zich afduwen aan tafel en zodoende enkel de stoel op z'n 2 achterste poten laten rusten, nvdr) op hun stoelen van mij.

Morgen: een mail van de andere partij.

4 commentaren:

geert zei

Dit soort onprofessionele reacties laat zien met wie je te doen hebt. Persoonlijk krijg ik het al op mijn heupen wanneer ik zo wanstaltig veel taalfouten i een officieel schrijven zie ...

David aka Letman zei

Inderdaad Geert, ik heb er dan ook (nog) niet op gereageerd.

bilckie zei

Ik heb mog een paar kapotte Royal Arrows staan bij mijn ma. Met hun 'tevreden en trouwe klanten' bedoelen ze waarschijnlijk diegene die niet meer terugkomen met hun kapotte stoelen.

Mooi voorbeeld van 'Kloteklanten'

David aka Letman zei

Ze rekenen daar echt op volgens mij, dat klanten het na een tijdje wel vanzelf opgeven. Den dezen niet!