. Op naar ... ?: Gisterenavond...

vrijdag 28 juli 2006

Gisterenavond...

...heb ik dit gedaan. Het kost je niets dus waarom ook niet? Je kan natuurlijk dat doen ook, heb ik ook gedaan (je op de lijst laten zetten hé, de rest zou ik nog even mee wachten). Doèn!
Onderweg naar dit kwam ik langsheen de A12 nieuwe affiches tegen ter ondersteuning van de nieuwe rijopleiding. Ik kan me vergissen maar volgens mij hebben ze een foutje gemaakt bij de bepaling van hun target groups. Is dit niet voor mensen die normaliter nog niet over de A12 rijden, aangezien rijbewijs nog niet in bezit?

Voor zij die ooit de vraag gesteld hebben hoeveel m'n inspanningstest gekost heeft: ik heb zonet (2 maand later dus) een factuur gekregen van 95€. Toen zat ik nog rond de 80kg, vanmorgen was dat nog 75.1kg, dat blijft dus zakken. Nog een paar en we zijn op het vooropgestelde doel: een BMI van 23 ofzo, mooi in het midden.

9 commentaren:

Anoniem zei

Bedankt, very interesting information. Je gewicht zakt spectaculair, heb je ook een aangepast voedingsschema en zo ja, is het moeilijk je hieraan te houden?

Anoniem zei

Dat ziet er allemaal mooi uit! Blijkbaar gaan de kilo's er bij jou ook vlotjes af ;)
Krijg je er iets van terugbetaald? (Ik zit ook nog te wachten op mijn factuur).

Loopgroet,
woudloper TCrunning.

David aka Letman zei

@loperman: ik heb een hele tijd de software van Nubel (cf. een vorige post) gebruikt (had die geinstalleerd op m'n memorystick) om mezelf zo snel mogelijk vertrouwd te maken met zaken die ik beter laat wegens teveel vetten, kcal etc. Nu weet ik dat zo ongeveer wel en gebruik hem eigenlijk niet meer (ik weet zelfs nog hoeveel gram een sneetje brood weegt, kan je raden hoe gedetailleerd ik bezig was). Ik at zeer weinig groenten en bijna niets van fruit, water dronk ik nooit. Nu is dat minstens 3l water per dag (uitzonderlijk een light frisdrank), veel groenten en vooral veel bananen. In het weekend durf ik al eens slordiger omspringen met de regels maar ik blijf opletten. Weekdag-voorbeeld: onderweg (15min) naar m'n werk: 0.75l water, toegekomen dadelijk 2 flesjes van 0.5l water op m'n bureau met ontbijtkoek van Petit-Lu of een Sultana of een Vitabis en een banaan. Middag: 1.5 bruin broodje met kaas en worteltjes (geen mayo, boter,...). Daarna opnieuw enkele flesjes water en evt nog Vitabis en/of banaan in namiddag. 's Avonds: bijv. pasta pesto met tomaten of bij voorkeur wit vlees met veel groenten en rijst of pasta. Later op de avond evt. magere platte kaas met ananas, aardbeien etc. Ik eet eigenlijk veel en heb nooit echt honger. Op bureau staat steeds water en buiten kantoor zal je me niet vaak zien zonder een flesje Spa van 0.75l in m'n buurt. Di, do, za & zo steeds minstens 60min lopen met op zaterdag steeds min. 16km (tegenwoordig steeds 25km). Voor de rest steeds bezig met werken in huis & tuin (metsen, graven, dakpannen versleuren, noem maar op), ik heb niet echt een 'zittend gat' dus... Let trouwens op, zo spectaculair is die daling nu ook weer niet he: 12/12/2005:86,5kg, 12/01:83kg, 12/02:82kg, 12/04:81kg, 12/05:80kg, 12/06:79kg, 12/07:77kg, nu 75kg.

David aka Letman zei

@tom: goede vraag maar ik vrees ervoor. Ik heb net een mailtje gedaan naar de mutualiteit met deze vraag. Ik zie ook nu pas dat op de detailfactuur het vakje 'ten laste van het ziekenfonds' leeg is gebleven daar waar de 95€ in het vakje 'persoonlijke tussenkomst' staat. Noppes dus vermoed ik.

Anoniem zei

Interessante informatie. Ik neem het alles terharte, behalve het metsen en graven dan, dat laat ik maar achterwege...

David aka Letman zei

"Wat drink je?"
"Enkel champagne of water. Dank u."
:-)

Anoniem zei

Here are some links that I believe will be interested

Anoniem zei

Here are some links that I believe will be interested

Anoniem zei

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»