. Op naar ... ?: Op verplaatsing

donderdag 1 februari 2007

Op verplaatsing

Vanmorgen was ik al omstreeks kwart voor 7 te Leuven op de parking van Imec in full battle dress klaar voor een duurloop van 20K. Niet goed wetende welke richting best te nemen vertrokken via de klassieke weg en op een grote baan rechtsaf genomen hopende op een leuke route. Dat viel dus best mee: via Oud Heverlee langs de Zoete Waters naar Sint-Joris-Weert en nog verder tot in Neerijse. De weg heen was in het donker, de weg terug in het licht. Wel geen vlak parcours!

7 commentaren:

Stijn zei

Jawadde! Goed bezig, man. Het vraagt heel wat goesting en karakter om dit klaar te spelen!
Maar ik vraag me dan af, om hoe laat sta je dan op, en wat staat er dan op het ontbijtmenu?!

Bert zei

Jawatte, van 'pluk de dag' gesproken!
Hoedje af.

David aka Letman zei

Ik denk dat ik die dag om 5h55 gewekt werd door Jelle (m'n normaal uur om op te staan in de week is 6h10 dus no probs). Tanden gepoetst, geschoren en dadelijk loopkleren aangetrokken (alles klaarleggen en sportzak dag ervoor klaargemaakt). Auto in rond 6h10, onderweg 2 zachte ontbijtkoeken van Grany naar binnengespeeld met goeie klets water en rond 6h40 toegekomen. Koffer open, borstband bevochtigen en aantrekken, footpod aangezet, GSM-armband aan en hoppakee weg! Terug toegekomen opnieuw koffer open, stretchen, drinken, sportzak nemen en naar de douches. Na douche in bedrijfsresto broodje kaas/hesp gaan halen en omstreeks 9h20 zat ik aan m'n bureau.

Rafke Magic zei

good busy ;-)
en vooral handig dat ge daar kunt douchen!!!

Anoniem zei

wat een druk schema; dat heuvelachtig parcours is dagelijkse kost voor mij; daar in Heverlee kan je heel gemakkelijk de grote wegen vermijden en door het bos lopen, maar dat heb je ongetwijfeld zelf al ontdekt

Anoniem zei

David, succes met de voorbereidingen op Rotterdam en Berlijn.

Groeten Geert

www.geertwevers.web-log.nl

dejerre zei

de dagen beginnen terug te lengen !! ... ik denk dat ik deze week al om 7:40 zal gaan kunnen lopen