. Op naar ... ?: Happy together

maandag 4 september 2006

Happy together

Verleden vrijdag had ik het ook zitten; nadat verschillende collega's hier al een of meerdere dagen waren uitgevallen wegens ziekte was het mijn beurt. Ik had gehoopt er aan te ontsnappen maar helaas. Symptomen: snotneus, bibberen van de kou maar toch zweten, pijn bij slikken, zere keel etc. Zaterdag hadden we onze Cernum Family Day en aangezien ik dat zeker niet wou missen ben ik voor een keer maar eens lang in m'n bed blijven liggen om toch enigszins treffelijk voor de dag te komen. Ik heb nog getwijfeld om toch maar met de kinderen mee verhaaltjes te gaan luisteren alhoewel ik me ingeschreven had voor het Adventure-deel. Een pilletje en 2 uur later voelde ik me er toch klaar voor en het was zeer de moeite. Een paar uur op 12 m hoogte tussen de bomen allerhande hindernissen overwinnen en meer van dat fraais is echt wel leuk ondanks dat beetje hoogtevrees dat ik steeds meedraag.
Tijdens het middagmaal heb ik GeertGitaar er niet kunnen van weerhouden om een stuk taart te eten en bij het avondmaal ook Rafke van het dessertbuffet zien terugkomen met een bord vol kilocalorieën... ze waren thuis hun karakter vergeten denk ik :-))
Zeer geslaagde zaterdag, jammer dat ik niet 100% was. Vooral het gezellige karakter en de ongedwongen sfeer maken evenementen zoals dit superleuk. Dank dus aan onze grote smurfen van Cernum en het organiserend comité. Voor herhaling vatbaar!

Zondag: nog altijd ziek.
Vandaag: ook nog niet genezen, balen! Ik wil lopen!

9 commentaren:

Dave Vervenne zei

Zeer lastig als je wilt lopen maar je bent zo ziek als een hond. Gelukkig ben ik tot hiertoe gespaard gebleven van verkoudheden, hoewel ik gisteren toch wat keelpijn voelde tijdens eten en drinken. Hoe groot de drang ook is om te gaan lopen als je snotverkouden bent, enkele dagen rust en herstel kan geen kwaad zolang het maar niet vlak voor de marathon gebeurt uiteraard. Het zou al een grote vooruitgang betekenen, indien sommige mensen op straat/bus/werk eens zouden leren hun hand voor de mond te houden als ze hoesten of niezen want zo'n domme verkoudheid kunnen we missen als de pest. Greetz en snel weer de oude!

Rafke Magic zei

tiens... en wie was er ook langs het dessertbuffet gepasseerd?

David aka Letman zei

Dat was niet voor mij hoor ;-)

Bert zei

Veel beterschap David.
Rusten en je (laten) in de watten leggen!

Anoniem zei

Ik heb van hetzelfde laken een broek gekregen. Ik heb een grondige hekel aan keelpijn en bij de eerste prikkels ben ik gedwee naar de apotheker gegaan om me een flesje "colludol" te halen. Lichtjes koortsachtig, geprikkeld en een lopende neus daar kon ik echter niet aan ontsnappen. Gelukkig heb ik dankzij al de marathon training die lopende neus op tijd kunnen inhalen en na twee dagen was ik er zo goed als vanaf.

Veel beterschap,

Loopgroet, TCRunning.

Stefaan zei

trainen tijdens ziekte, ik denk niet dat je daar veel conditie mee kunt opbouwen. Efkes rusten en dan er weer tegenaan. Thuis zijn er zoveel alternatieven.

Rafke Magic zei

Vicks Vaporub helpt anders ook wel bij een "beginnend" vallingske ;-)
Zondagochtend voor de voetbal mijn (kieke)borstje nog ingesmeerd en 't is alweer over, se ;-)

David aka Letman zei

Ik ben er door aan 't komen, vanavond eens een poging wagen om te lopen.
Inderdaad, Colludol bracht enig soelaas voor de pijnlijke keel en voor de neus Nasonex in de ochtend & Vicks 's avonds.

Anoniem zei

effe goed uitzieken, het lopen pak je zo weer op.