. Op naar ... ?: Goed op tijd: 30K

zondag 22 juli 2007

Goed op tijd: 30K

Vanmorgen omstreeks 8h gestart voor m'n lange duurloop richting Mechelen en beyond aangezien er 29K op het menu stond. Beetje met schrik gestart aangezien ik gisteren quasi de hele dag heb zitten schuppen en dat nog een beetje nazinderde. Het viel uiteindelijk best mee, de conditie zit goed, de gewrichten (knie & enkel) moeten nog wat wennen me dunkt. Uiteindelijk 30K gedaan.
Ik loop nog steeds met muziek trouwens en vanaf meer dan 20K gaat ook steeds m'n Camelbak Classic mee (men Camelbak Alterra heupmodel is verleden tijd, daar zat teveel beweging in).

5 commentaren:

Dave Vervenne zei

Den Alterra hangt nu op mijn heupen ;O)

Anoniem zei

Hmm... Ik was van plan om binnenkort zo'n heupmodel aan te schaffen omdat ik net dacht dat zo'n rugzakmodel te zwaar ging zijn tijdens het lopen.

Maar blijkbaar niet?

David aka Letman zei

@bosmarmot: ik denk dat het een beetje persooonlijke voorkeur is. Het heupmodel vond ik net iets te hard schudden maar was wel praktisch. De rugzak die ik nu heb bevalt me beter, ik vind hem minder schudden op m'n rug. Minpuntje: opbergvak achteraan in rugzak is niet zo makkelijk bereikbaar als je hem op je rug hebt.

Geert Gitaar zei

30 km ... goe bezig !!!

Bert zei

Op schema neem ik aan? Sjiek!