. Op naar ... ?: 17 minuten....

donderdag 19 juli 2007

17 minuten....

... da's de tijd die ik vanmorgen heb geluisterd naar zo'n podrunner mix. Lang volgehouden want da's echt niks voor mij. Getjingel tjangel, te hard, te techno, te ikweetnietwat - alleszins niets voor mij. Ik heb dan maar teruggegrepen naar m'n gewone loopmuziek. Greenday, Genesis, Daan, Admiral Freebie, Anouk, U2, Kosheen, 2Pac, Marillion, Fish, Phil Collins, allerhande oude en nieuwe hits, new wave club classics etc...
Ik was nog eens op tijd (als eerste op de parking) naar de klant vertrokken en daar gestart. Ik was om kwart voor negen terug en toen zat m'n loop van 22K à 90% erop, op enkele seconden na bijna 2 uur. Goed.

Wel 2 maal voor hetzelfde licht gestaan (niet echt het juiste uur om op de A12 aan jaywalking te gaan doen) - mooi toch die grafieken!

3 commentaren:

Anoniem zei

De muziek die je daar opnoemt is ideale loopmuziek. Podrunnermix is ook niks voor mij. Toch weer een mooie training achter de rug.

Dave Vervenne zei

Je moet lopen op muziek die je kent, die bingbangtechno waarvan je 4/5 niet kent is niet bijster motiverend. Daan maakt voor mij de ultieme sportmuziek! En probeer eens een paar Deus-nummerkes: "Instant Street" en "Fell Off The Floor, Man" bijvoorbeeld.

Ik zou toch ook eens opteren voor "Het Beste van Frans Bauer" of de laatste nieuwe cd van Laura Lynn. Wedden dat je als een bliksemschicht over het asfalt scheurt? (misschien richting toilet)

Philip Van Hove zei

Die new wave club classX blijven het natuurlijk doen, maar vandaag iets hardere toer op: Hell's Bells (AC/DC) en Running with the Devil (Van Halen).