. Op naar ... ?: Moeilijk gaat ook

woensdag 6 september 2006

Moeilijk gaat ook

Bijna van die griep af. Gisterenavond nog 16km gaan lopen maar echt vlot ging het niet; het was redelijk warm en die griep is nog niet hélemaal weg uit m'n systeem. M'n gemiddelde snelheid lag dus een pak lager dan normaal maar ik ben toch tevreden dat ik gaan lopen ben. Niet echt ideaal tijdstip echter zo tijdens de avondspits, zelfs op de kleinere weggetjes is het dan te druk en word je echt voorbijgevlamd.

7 commentaren:

Rafke Magic zei

da komt wel snor... gisteren ff moeten "vechten" tegen "de goesting" ('k had ongelooflijke zin in een ijsje)... heb ne flinke slok water gedronken en ben dan maar in mijn bed gekropen ;-)

David aka Letman zei

good boy!
Straks krijg ik nog medelijden ;-)

Anoniem zei

Je lichaam is duidelijk nog herstellende, binnen enkele dagen loop je weer als een trein!

Dave Vervenne zei

Wat dat voorbijvlammen betreft daar kan ik over meespreken. Als de shiften aflopen zijn op Mechelen Industrie Noord, wordt onze straat en omgeving zowaar het circuit van Zolder (met een rits aan boenkende yéyébakken). Ideaal en geconcentreerd lopen is er dan niet bij.

Anoniem zei

Met alle respect maar als je zin hebt in een ijsje dan eet je dat toch gewoon zeker zolang het er niet overdadig veel zijn ?

David aka Letman zei

@anonymous: Tuurlijk wel maar wat jij waarschijnlijk niet weet is dat ik rafke magic een beetje probeer te 'coachen' - ik probeer hem op het 'rechte pad' te houden omdat hij echt wel wat kilo's kwijt wil. LOL, ok, ik ben de 'slechte flik' en jij de 'goeie flik' dan.

Stefaan zei

David, u niet goed voelen en toch nog 16km gaan lopen. U beseft toch dat ge gebeten zijt door de loopmicrobe! Dat het zeer moeilijk zal worden om er vanaf te geraken! :-)