Kostelijk maar nog steeds goedkoper dus heb ik me maar laten gaan.
Excuses? Twee:
1) ik ben altijd de man die achter de BBQ staat - chance dat ik het graag doe :-)
2) die gammele onstabiele rotdingen van rond de 50EURO gaan hoogstens twee seizoenen mee vooraleer ze beginnen te roesten, vervaarlijk over te hellen of door de warmte rare kronkels gaan maken
De BBQ dan? Eentje in 4mm plaatstaal, rond met diameter 80cm en 2 apart in de hoogte verstelbare roosters. Het pakje van meer dan 30kg is reeds onderweg, op naar de eerste BBQ!

Update:
1) Ik verwijs nog graag naar hier voor een vuurmaak-tip uit Zuid-Afrika.
3) Ook naar deze verwijs ik even: dat PR zal dus niet meer lukken/nodig zijn.
4) Tot slot: kokosbriketten! Deze branden driemaal langer dan de klassieke houtskool en leveren een constante temperatuur. Ook properder denk ik. Te proberen.
Verklap een waar dit prachtig ding te koop is? Asjeblief
BeantwoordenVerwijderentiens, 'k heb nog geen uitnodiging ontvangen? of was dat misschien die aangetekende brief die de postbode eergisteren niet kon afleveren (wegens ikke op 't werk)?
BeantwoordenVerwijderenDie PC, mag ik die in een weekend es brengen met het hele gezin als 't goe weer is?
BeantwoordenVerwijderen@Philip: Dat mag je zeker :-) ! Let wel, die BBQ is nog niet geleverd hé ;-) Geef wel best een belletje op voorhand als je wil.
BeantwoordenVerwijderen@Rafke: Jij komt zeker es op een BBQ bij mij, that's a promise!
@Heleen: Ik heb hem besteld bij www.eurocosm.com (search op Hotspot Barbecues), let op: prijzen zijn in GBP. Daar gaat m'n exclusiviteit ;-) Veel plezier.
Sjieke marchandies!
BeantwoordenVerwijderenLaat het weten als hij gearriveerd is, dan kan ik diezelfde dag nog vlees bestellen bij de Colruyt (en verse tomaatjes, komkommer, enzovoort enzoverder) en dan komen we af! :Op
david, veel succes met je nieuwe BBQ !!!
BeantwoordenVerwijderen't Belooft een smakelijke (en warme) zomer te worden!
BeantwoordenVerwijderenGeniet deze zomer van jou bbq en je vrienden maar vergeet niet veel sla te eten hé met het oog naar Berlijn ;o)
BeantwoordenVerwijderenMooi stuk, maar persoonlijk hou ik meer van kogelBBQ's (met deksel dus), dat laat toe ook "indirect" te bakken
BeantwoordenVerwijderenF.
Ik zweer ook bij kokosbriketten, inderdaad veeeel beter dan klassieke houtskool. Zelf bak ik op een outdoor chef met deksel die indirect bakken toelaat.
BeantwoordenVerwijderen