. Op naar ... ?: En ik zal nog eens iets zeggen hé:

dinsdag 10 november 2009

En ik zal nog eens iets zeggen hé:

1) Jammer dat geld boven gezondheid wordt gesteld. Daarmee verwijs ik naar de voetbalclubs die hun spelers laten inenten tegen de Mexciaanse griep terwijl er momenteel slechts beperkte voorraden beschikbaar zijn. Hierdoor moeten mensen uit de risicogroepen wachten. Mooi hoor! Het zal je vrouw maar zijn die zwanger is en de griep krijgt of je baby van een maand oud die de griep krijgt omdat jij als ouder geen spuitje meer had bij de dokter. Idioten! Allemaal!

2) Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren. En dus sorry arme Yanina, Sugar en Mr Malisse, het is nu eenmaal zo. Eigen schuld weet je wel. Waarom kunnen jullie niet wat een overgroot merendeel atleten (zelfs in Vlaanderen, dus begin niet over verschillen in regels) wel zonder probleem kan? Te hoog stergehalte misschien? Begin ook niet over die aangetekende zendingen die verdwijnen wegens steeds maar op reis want dat is nog grotere dikke bullshit. Je gaat mij niet vertellen dat hoeveel je ook reist, je geen zaakwaarnemer of afgevaardigde of hoe het ook noemt hebt die je zaken behartigt in je eigen klotenlandje. Er zal altijd post zijn in de brievenbus al dan niet aangetekend en die moet ook opengemaakt en gelezen worden of gaan onze sterren nu ineens beweren dat ze hun belastingsbrief via een MMS-berichtje op hun GSM krijgen (krijgen, niet terugsturen!) evenals alle officiële uitnodigingen via SMS en nog wat facturen voor hun elektriciteit en water via bluetooth ofzo zeker. Laat me niet lachen!

Oei, heb ik nu net gezondigd tegen m'n belofte om niet meer zo te zitten kakken op m'n blog?

4 commentaren:

Philip Van Hove zei

1. Volledig gelijk. Laat vrouwe en kinderen voorgaan op die macho's die in het weekend op een bal moeten schoppen.

2. Een beetje te kort door de bocht hier. Een boete betalen: ok, maar een jaar hun werk afnemen vind ik erover. Eens een jaar je rijbewijs afnemen omdat je hebt nagelaten een parkeerticketje achter de voorruit te leggen? Verder moet de strafmaat ook in lijn liggen met de inbreuk die werd gepleegd. Topsporters: denk er maar eens over na: surfen of snuiven?

David aka Letman zei

2. Nagelaten een ticketje achter je ruit te leggen EN vervolgens de daaruitvoortvloeiende boete niet te betalen en ook op de herinnering daaromtrent niet te reageren. Ze hebben tenslotte toch 2 waarschuwingen gehad.

Rafke Magic zei

2. Gevoelig puntje precies... soit, 'k kan er wel inkomen dat die post "verloren" gaat (spreek uit ervaring). Aan de andere kant is 't wel zo dat in andere landen de regels véél soepeler toegepast worden. Ook kan ik er inkomen dat je niet dagelijks op die (al dan niet performante) website gaat surfen. Reis bv. maar ne keer naar het Verre Oosten... dan ben je al snel 24u onder weg. Maar bon, aan den andere kant wisten ze idd dat er in Vlaanderen dergelijke strenge regels golden/gelden. Om nu direkt één jaar schorsing te eisen, lijkt me "lichtjes" bij de haren gegrepen ;-)
Trouwens, over parkingticketjes of boetes kan ik ook een boompje opzetten (zeker als je in 't geval van een leasewagen afhangt van derden).

Mike zei

Laat je maar gaan. Je mening ventileren kan eens deugd doen. Ge hebt groot gelijk trouwens.