. Op naar ... ?: Benodigdheden

vrijdag 1 juni 2007

Benodigdheden

Vandaag maar ff gaan shoppen aangezien m'n Asics GT-2110 er reeds zo'n 750K met mij hebben opzitten. Twee paar nieuwe GT-2120 gekocht kwestie van af te kunnen wisselen. Wat nog? O ja, ik heb ook 2 paar oortjes gekocht van verschillende merken omdat ik een van de volgende keren eens met muziek ga lopen, zien wat dat geeft. Had al een set gekregen ooit maar die bleek niet al te goed te blijven zitten. Hopelijk lukt het met één van de twee nieuwe sets wel. Met 2 nieuwe tights er ook nog bij ben ik er helemaal klaar voor - wat zeg ik, ik ben ermee gestart! Deze namiddag rustig duurloopje gedaan van 13K in het zonnetje, fijn.

7 commentaren:

Stefaan zei

Alles int dubbel. Dubbel zoveel trainen?

Bert zei

Of dubbel zoveel genieten?!
Enjoy!!

Philip Van Hove zei

Dan toch met muziek? Opletten voor het zand hé :-)

Dave Vervenne zei

Het is het begin van de maand zekers: dubbele uitgaven ;O)
De 2120's heb ik ook al eens gepast en zaten toen voor mij zelfs beter dan de 2110's. Dubbel oppassen voor de andere weggebruikers met de oortjes in maar met muziek is het wel genieten!

David aka Letman zei

Dubbel is handig omwille van meerdere redenen: als je eens een paar hebt dat nat is door een stortbui is dat geen probleem (alhoewel krantenpapier zeer goed werkt) en je schoen kan ook recupereren door af te wisselen.

Dave Vervenne zei

Dat is inderdaad de waarheid, niets dan de waarheid. Ook je demping zal minder vlug slijten als je afwisselt. De demping in loopschoenen heeft na een zware impact (bijv. 10 km lopen) recuperatietijd nodig en daarom is een 2de paar loopschoenen geen overbodige luxe.

Amai als ik die uitleg hierboven lees, heb ik precies mijn roeping als loopschoenenverkoper gemist :Op

Dave Vervenne zei

Inspirerende songs voor onderweg:

Mann Gegen Mann - Rammstein
Gonna Fly Now (Theme from Rocky)
Last Nite - The Strokes
Insomnia - Faithless
Purple Haze - Jimi Hendrix
Opzij opzij opzij - Herman Van Veen
Heb je even voor mij - Frans Bauer