. Op naar ... ?: Lopen

woensdag 11 april 2007

Lopen

Lopen, lopen, lopen.... ik hoor van hier en daar dat ik het bijna niet meer over lopen heb hier. Ik moet eerlijk toegeven dat ik wat aan het slabakken ben in verband met dat lopen: m'n vorige loop dateert van zondag 1/04 en zondag is de Rotterdam marathon er al: auw! Ik denk dus dat ik mijn tijd van de NYC marathon niet scherper ga stellen. Denk ik hé, tenzij ik met al die rust toch beter kan ;-). Ik was nochtans goed begonnen aan m'n training: speciaal zwaarder programma gevraagd en daar nog 10% bijgelapt. Soit, Rotterdam is een test voor een magere training, daarna voor de Berlijn marathon in september ga ik er opnieuw stevig tegenaan.
Op de site van de Rotterdam marathon maar ook hier vind je het parcours voor visualisatie in Google Earth. Moest je Google Earth nog niet hebben: dat is sowieso een aanrader - kan je zien hoeveel auto's er op je oprit stonden toen de satellietfoto's werden genomen.

7 commentaren:

Dave Vervenne zei

Een marathon lopen op karakter, moet kunnen. Trouwens rust doet vaak wonderen, geloof me. Bij mij begint nu ook een beetje de paniek want voor de 10 miles heb ik ook niet echt indrukwekkend getraind en 22 april is niet zo ver meer. In ieder geval hoop ik dat we je kunnen vinden tijdens de marathon!

Het supportersteam

Mike zei

Veel succes daar in Rotterdam.

Anoniem zei

Veel succes, we schreeuwen je wel verder!!!
Tot zaterdag in Rotterdam.
Cisca

Anoniem zei

Veel succes .. geniet van Rotterdam!

johan zei

Veel succes zondag!

Stefaan zei

Succes in Holland. Met of zonder veel training, je gaat dat voortreffelijk doen!

Rafke Magic zei

Davidje, doe da goe vandaag, hé!